V Litvínově se mi hraje skvěle, máme skvělou partu v týmu a to je nejdůležitější, říká hráč 29.kola Jakub Forman

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 29. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Stal se jím hráč FŠ Litvínov - Jakub Forman!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Venku proti Vroutku jste zvítězili poměrem 0:3. Jsi s výsledkem zápasu spokojený?
Mohli jsme vyhrát klidně 10:0, ale i tak s výsledkem spokojený jsem, zápas byl v našich rukách.
Ve druhém poločase si otevíral skóre. By si spokojen se svým výkonem?
Hrálo se mi dobře, dařilo se mi neztrácet míče, nekazit tolik přihrávky, několikrát i vyhrát osobní souboje a za ten gól jsem rád, protože to rozseklo jejich obranu a už bylo jasný, že vyhrajeme.
V příštím kole vás čeká b-tým Loun. Co od zápasu očekáváš?
Z prvního zápasu s nimi vím, že mají v týmu mladý, běhavý a hlavně šikovný kluky, takže to bude určitě těžký zápas, ale věřím že vyhrajeme a oplatíme jim prohru z podzimu.
Jak se ti hraje v Litvínově? Kde si hrál předtím?
V Litvínově se mi hraje skvěle, máme skvělou partu v týmu a to je nejdůležitější. Necelou sezónu jsem odehrál v Lomu a pár zápasů v Kopistech, ale nebylo to ono. Když jsem se dozvěděl o znovuzaložení litvínovského áčka, tak to pro mě byla jasná volba se vrátit a hrát tady.
Máš nějaký oblíbený český či evropský klub? Máš fotbalový vzor?
Mám oblíbené tři týmy, Manchester United kvůli Ronaldovi, Real Madrid kvůli filmu Goal na, který jsme dříve všichni koukali a Juventus díky Nedvědovi a Grygerovi. Můj vzor je Cristiano Ronaldo, viděl jsem ho hrát na MS 2006 proti Iráku a od té doby je moje jasná jednička a líp jsem si vybrat nemohl.
Hráváš raději v útoku, nebo v záloze? Kde se ti daří více?
Radši hraju v útoku, ale zároveň mi nevadí střed zálohy, protože tam je víc kontaktu s míčem a naběhám se všude stejně. Je to asi 50/50. Daří se mi asi víc v útoku, protože tam jsem ve více šancích ať už dát gól, nebo přihrát na gól dalším.
Jsi spokojený s vaším umístěním v tabulce? Jaké byly vaše ambice na umístění před sezónou?
Spokojený jsem, mohli jsme na tom sice být lépe, ale pokazili jsme si několik zápasů, které nás stály dost bodů. Ambice byla hrát co nejvýš v tabulce, po prvním roce už víme, co od jiných týmů čeká. V další sezóně budeme chtít útočit na postup.
Znáš portál fotbalunas.cz? Líbí se ti?
Váš portál znám jen tak letmo když se o tom bavíme v kabině, ale když se občas kouknu na novinky, statistiky atd. tak se mi líbí, jak je to zorganizované.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.