Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 14:00

13.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pačejov doma deklasoval Kralovice


Branky


0

Celý tým v čele s brankářem zahráli na plno a Kralovice byly bez nároku na body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Pačejovští mohli jít do vedení už ve 13.minutě, ale netrefili prázdnou bránu. Poprvé tak zahřmělo až ve 29. minutě. Pavel Polena uvolnil mladého, teprve sedmnáctiletého Petra Hosnedla, který lehce píchnul míč podél vybíhajícího brankáře Bodurky. Byl to jeho premiérový gól v 1.A třídě! Ve 42.minutě zahrával Pačejov rohový kop, po němž pálil nejprve Hosnedl, následovala střela Poleny, jehož tečovaný pokus našel na hranici šestnáctky volného Kláska, který nekompromisně napálil míč do sítě. Domácí tedy odcházeli do šaten s vědomím příznivého stavu 2:0.

Druhý poločas

 I ve druhém poločasu byl Pačejov jasně lepším týmem. Šance Poleny v 50.minutě zůstala ještě nevyužita. Naopak v 62.minutě prošel Klásek krásně středem hřiště přes půlku hřiště, uvolnil do strany Pepu Ticháčka a ten krásně trefil horní roh. V 66.minutě Bodurka vychytal v šanci Jardu Kubaně. V 74.minutě si sólo středem hřiště zopakoval s chutí hrající Klásek a podél vybíhajícího brankáře zvýšil na 4 : 0. To ale ještě nebylo všechno. V 80.minutě po pěkné přihrávce od Vítka Panušky pečetil výsledek Milan Kubaň. Hosté během celého zápasu vyslali na Kozlíkovu branku jedinou nebezpečnou střelu, a to až v poslední 90.minutě, kdy jejich nejlepší hráč Martin Bulín trefil břevno. Konečný stav 5:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pačejov
Tomáš Cihlář: Domácí konečně zabrali a po velmi dobrém kolektivním výkonu vysoko porazili ambiciózní Kralovice. Po celý zápas byli lepším týmem a svou převahu tentokrát dokázali i brankově vyjádřit. Vítězství Pačejova (první podzimní tříbodové na domácím hřišti) je zasloužené, jeho hráči konečně dokázali herní kvalitu vyjádřit i vstřelenými brankami.




Sestavy


TJ Sokol Pačejov
J. Kozlík [-] - P. Hosnedl [-] , V. Panuška [-] , M. Štětina [-] (88. P. Žák [-] ) , J. Hlůžek [-] , P. Polena [-] , V. Klásek [-] , J. Kubaň [-] (80. F. Sedláček [-] ) , J. Ticháček [-] (75. P. Bokr [-] ) , P. Pavelec [-] , M. Kubaň [-]

TJ Sokol Kralovice
J. Bodurka [-] - J. Koča [-] , M. Bulín [-] , M. Řenč [-] , J. Purkar [-] , O. Růžek [-] (46. P. Vopat [-] ) , L. Milan [-] , O. Dušička [-] , M. Horyna [-] , V. Ježek [-] (60. J. Koudele [-] ) , F. Volín [-]

Hráči zápasu: P. Hosnedl .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kohout Miroslav - KULHÁNEK Milan, PENA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.