Křimice opět neprohrály


Branky


0

Žichovice byly blízko bodům, ale hvězdy jim nepřály.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I tento zápas byl sužován špatným počasím, které notně ovlivnilo ráz zápasu. Žichovice si pro první tým tabulky připravily doslova peklo v podobě tvrdé a rázné hry na domácím hřišti. Od prvních minut se hrálo opravdu tvrdě a tato hra popravdě více vyhovovala právě Žichovicím. Vážné šance nepřicházely, jelikož Žichovice své střely nezužitkovaly, stejně jako Křimice své brejky. Poločas tedy skončil 0:0.

 

Po poločase neudržel nervy na uzdě Kovačič a daroval Žichovicím půlhodinovou přesilovku. Hosty to však spíše povzbudilo k odvážnějšímu výkonu. Do vedení se však dostali domácí díky Benediktovi, který se prosadil po rohovém kopu Chalupy. Poté v 77. minutě chybu domácí defenzivy potrestal Bezdička, který se tváří v tvář Landovi nemýlil. Pět minut před koncem si vzali domácí vedení zpět díky pohotovému zakončení Šišky. V nastaveném čase už byla s prohrou smířena i hostující lavička, nikoli však kanonýr Bezdička. Precizním přímým kopem poslal zápas do penalt.

 

I v těch měli Žichovice ten bod blizoučko, ale Vonášek rozhodl ve prospěch hostů.



Ohlasy k zápasu


TJ Žichovice
Hinterholzinger Václav: Rozhodla naše kolektivní hra a pevné nervy až do konce. Celý tým hrál prostě semknutě a jsem na to hrdý.

FC Křimice
Lukáš Mourek: Zápasy s Křimicemi nám v poslední době moc nevycházejí a dnes se nám to podařilo zlomit jen částečně. Velkým nasazením a napadáním jsme eliminovali kombinační vyspělost soupeře a tři body jsme měli na dosah. O naší ztrátě rozhodla poslední střela zápasu, ale výkon jsme rozhodně špatný nepředvedli, to samé platí i pro soupeře.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: HAVRÁNEK Martin - HUCL Lukáš, SCHWARZ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.