Žichovice si vezou cenné body z Pačejova


Branky


0

Pačejov nedokázal využít šance a doplatil na to

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pačejov měl již před začátkem zápasu velké problémy se sestavou. Ke zraněným či nemocným Polenovi, Milfortovi, Klimentovi, Chounovi přibyl distancovaný Ticháček a pracovní důvody znemožnily start i gólmanovi Kubovi Kozlíkovi. S nedoléčenou angínou musel nastoupit Patrik Žák.

V prvním poločase byl Pačejov trochu lepším týmem, dokázal si vytvořit i 4 gólové příležitosti, ale ani jednu nedokázal zužitkovat ke vstřelení gólu. Naopak Žichocím se toto povedlo, ale pro ofsajd nemohla být branka uznána. Už v 7.minutě se dostal za obranu Jaroslav  Kubaň, ale Jan Landa jeho šanci kryl. Ve 12.minutě posadil Vít Panuška centr přesně na hlavu Jaroslava Kubaně, ale ten zblízka trefil opět jen brankáře Landu. Ve 27.minutě scházel Václavu Kláskovi pověstný krůček k brankovému zakončení. Ve 39.minutě týž hráč trefil břevno Landovy branky. Do šaten se tedy šlo za stavu 0:0.

 Na druhé straně Žichovice dokázaly po změně stran svou první příležitost v zápase zužitkovat. V 53.minutě se po závaru v pokutovém území dostal k odraženému míči Marek Špírek a střelou k tyči otevřel skóre. Domácí se samozřejmě snažili o vyrovnání, tlačili se dopředu, čehož hosté využívali k rychlým protiútokům. Jeden z nich byl zastaven faulem před pokutovým územím a z ideální pozice se nádherně přes zeď trefil Ondřej Chalupa. Mladý /šestnáctiletý/ domácí brankář Franta Sedláček neměl proti jeho zatočené střele šanci. O zápase bylo prakticky rozhodnuto. Závěrečný nápor domácích vyzněl už naprázdno. Konečný stav 0:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pačejov
Tomáš Cihlář: Domácím nelze upřít snahu, ale bez branek se vyhrávat nedá. Pačejov si v posledních dvou domácích zápasech proti Křimicím a Žichovicím dokázal vytvořit celou řadu šancí, ale jejich proměňování je achilovou patou. Soupeřům tam naopak padá prakticky vše. Křimice tři střely na bránu = tři branky a lekci z produktivity dnes předvedly i Žichovice. I takový je fotbal. Nezbývá nic jiného než doufat a věřit, že se štěstěna brzy konečně přikloní i pačejovským hráčům.

TJ Žichovice
Lukáš Mourek: V Pačejově jsme potvrdili zlepšenou formu z posledních kol a především díky zlepšenému výkonu po změně stran si došli pro zasloužené vítězství.



Počet diváků: 130. Rozhodčí: Plzák Martin - FANFULE Adam, BRŮHA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.