3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 17:00

5.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Touškov vyzrál na Nepomuk


Branky


23. J. Kalaš , 54. J. Kalaš , 86. J. Hauer
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Před zápasem Touškov věděl, že před ním stojí dost těžký úkol. Nepomuk mu však od začátku zápasu velice pomohl, jelikož a taktika a bránění v prvním poločase pro něj byla celkem cizí. Zápas tedy začal v hurá tempu nahoru a dolů. Domácí se dostávali do velice nebezpečných situací až v 23. minutě jednu proměnili a otevřeli gólový zápis zápasu. Po chybě obrany se k lacinému gólu dostal Kalaš Jan. Ani tento moment hosty nenastartoval. Domácí dále útočili, trefili tyč a jen díky výkonu nepomuckého Barocha v ráně to nebylo 3:0 po poločase. V závěru první půle přišel nejspíše zlomový moment, když Voráček zklamal fanoušky Nepomuku a nařízenou penaltu zahodil. Stav prvního poločasu 1:0.

 

Do druhého poločasu šli hosté z Nepomuku s tím, že jeden gól nic neznamená. Opak byl pravdou jelikož při honbě za vyrovnáním zapomněli ucpat díry vzadu. Dovolili domácí několik nebezpečných brejků, které jim stačily na vedení 3:0. Naopak neefektivní byla hra Nepomuku, jelikož z takové územní převahy nedokázali nic vytěžit. Brankář domácího Touškova předváděl neskutečné zákroky, na hranici lidského chápaní a dovedl svůj tým k překvapivě lehkým třem bodům. Konečný stav 3:0.



Ohlasy k zápasu



FK Nepomuk
Viktora Josef: Nebyl to pro nás moc dobrý zápas. V první půli jsme nic nehráli, a v té druhé bychom mohli být rok před jejich brankou a gól by z toho nebyl.



Sestavy


TJ Sokol Město Touškov
L. Šilhánek [-] - L. Hodek [-] , M. Šiml [-] , J. Anděl [-] - O. Karbusický [-] , P. Foltýn [-] (74. M. Tříkač [-] ) , J. Hauer [-] - V. Nosek [-] , J. Kalaš [-] (72. J. Popelka [-] ) - A. Mezera [-] (63. M. Bouzek [-] ) , A. Šimice [-] (82. P. Boháč [-] )

FK Nepomuk
M. Baroch [-] - J. Viktora [-] , J. Vosyka [-] (63. J. Rous [-] ) , M. Baran [-] , J. Kozák [-] , R. Rous [-] , L. Zajíc [-] , P. Váňa [-] , T. Voráček [-] , P. Panc [-] (77. M. Baran [-] ) , J. Ticháček [-] (68. J. Kalabza [-] )

ŽK: 33. L. Hodek , 75. J. Anděl - 26. J. Ticháček , 28. J. Viktora , 81. J. Kozák , 90. J. Rous .
Hráči zápasu: M. Šiml .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Petržilka Jiří - LIŠKUTÍN Antonín, SCHWARZ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.