2:1
(0:0)
75. P. Houda
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2016 15:00

9.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapení kola, Kšice se probraly proti Újezdu


Branky


0

Kšické rezervě se letos abslutně nedaří. Tamní tým se trápí a v tabulce mu patří poslední příčka. Nikdo tak určitě nečakal, že by se mohla dočkat nějakého bodu zrovna v utkání proti rozjetému a navíc do té doby neporaženému Újezdu, který už před utkáním vedl tabulku u pět bodů, i když měli všichni největší rivalové už své zápasy za sebou. Ale stalo se. Kšice Újezd porazily. Sparta souepře výrazně podcenila, podala svůj zatím nejhorší letošní výkon a dočkala se nečekané první porážky v sezóně. Přesto stáel o pět bodů vede. A Kšice i přes zisk nečekaných extra cenných bodů, zůstávají stáel poslední.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Podcenění zdánlivě lehkého zápasu

Újezd od začátku nehrál v žádném tempu. Zápas evidentně podcenil a nedal do něj tolik, koli by bývalo bylo potřeba. Kšice tak dokázaly s velkým favoritem sehrát rovnocennou partii. Pro diváky to žádná skvělá podívaná určitě nebyla. K vidění bylo málo šancí a i hezkých akcí. Bylo to velmi rozpačité utkání, oba týmy dělaly chyby a nehrálo se ve velkém tempu. Přesto se balón držel spíše mezi šestnáctkami. Oba brankáři za svá zády, když už na ně něco letělo, žádnou střelu nepustili, a tak se do šaten po bídném výkonu z obou stran odcházelo za stavu 0:0. Pro druhou půli se dal očekávat výrazný vzestup hostujícího celku.

Kšice slátaly dva rychlé góly

Ale to se nestalo. I když je pravdou, že se Sparta snažila rychle dostat do vedení, ale otevřela hru a Kšicím se velmi rychle podařilo slátat první branu v podání Aleše Smetany. Neuplynula ani minuta a síť zaskočeného Mrázka rozvlnil také Pavel Kaprhál. Újezd byl zcela zaskočený a velmi dlouho mu trvalo, než se dokázal trochu oklepat. Přesto se nedokázal do svého obvyklého tempa dostat a ačkoli začal soupeře trochu talčit a přehrávat a dokonce se mu později podařilo i snížit z kopačky Petra Houdy, stále tomu něco chybělo. Bylo už ale pozdě. Sparta byla v té době už hodně nervózní. Přestala se soustředit na fotbal, nebyla schopná nic vymyslet a utkání už za stavu 2:1 pro překvapivého vítěze také skončilo. Kšice mají cenné tři body. Sparta přišla o svou neporazitelnost proti poslednímu celku tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kšice B
Jan Janout: My jsme museli opět trochu přeházet a látat sestavu, a to z různých důvodů. Nicméně, kluci k tomu přistoupili velmi zodpovědně a v utkání velmi překvapili. Hosté sice očividně nebyli ve své kůži, takže se to trochu vyrovnalo, ale i tak si tří bodů hodně ceníme. První půli jsme odehráli tak, jak jsme si představovali, byli jsem zodpovědní a nic jsme nevypustilo. Na začátku druhé půle jsme soupeře rozhodili dvěma slepenými góly a pak už jsme to nějak uhráli. Všichni si zaslouží pochvalu, odehráli jsme výborný zápas.

TJ Sparta Dlouhý Újezd B
Ondřej Bučan: Je to snadné. Dnes jsme odehráli nejhorší zápas za celou prozatímní sezónu. Byla to katastrofa. Soupeře jsem totálně podcenili a body jsme si určitě nezasloužili, ani jeden. Soupeři gratulujeme.



Sestavy


TJ Sokol Kšice B
J. Bárta [-] - P. Jankov [-] , P. Kaprhál [-] , J. Havránek [-] , A. Smetana [-] - D. Škornička [-] , M. Šetlík [-] , V. Chudáček [-] , P. Šnebergr [-] - J. Pařízek [-] , R. Milota [-] (46. L. Bordeniuc [-] ) -

TJ Sparta Dlouhý Újezd B
D. Mrázek [-] - P. Houda [-] , P. Chejnovský [-] , P. Hlůžek [-] (32. J. Hanilec [-] ) , V. Zušťák [-] , S. Matějíček [-] , V. Zeman [-] , E. Dravecký [-] , J. Horváth [-] (52. J. Synek [-] ) , P. Pavlík [-] , P. Jadlovský [-] (52. R. Chrastina [-] )

ŽK: 83. J. Hanilec , 91. V. Zeman . ČK: 92. V. Zeman .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŠIMEK Jakub - KUNDRÁT Martin (N), BUČAN Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.