EXPERT TIP - 9.kolo Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017

Datum kola: 23.10.2016

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, vyplnit komentáře a své tipy. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Jan Pokorný

Čtvrtek je tady, pracovní dny jsou téměř za námi a vše se schyluje k devátému kolu, pojďme se tedy společně podívat na to, kdo s kým si to rozdá o další body a jaké karty jsou před víkendem rozdány. Představíme si favority i out-sidery a k tomu ještě přihodíme také tipy jednoho z našich pravidelných tipérů. Tentokrát naše volba padla na Jana Pokorného. Tak se nenechte rušit a mrkněte se sami, jak to vidí on i my. Další díl našeho seriálu Vám jistě také pomůže s výběrem zápasu, který byste chtěli navštívit. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 85 - 0 - 15 %
Komentář experta:

Velmi atraktivní utkání. Zadní Chodov je letos velmi silný a umí překvapit. My ale přesto věříme spíše Plané, která sice nyní trochu kolísá, ale je dost zkušená, aby si s týmem, jako je Baník, poradila. Podle nás jeho protiútoky na uzdě udrží a body si ohlídá.

Tip experta: 0 70 - 15 - 15 %
Komentář experta:

Sázet na remízu je vždy odvážné, ale musíme uznat, že tady to má určitě smysl. Zetor je letos doslova mistr remíz. V tomto utkání je navíc velmi obtížné si favorita určit, oba nováčci svou hrou překvapují každý víkend a všichni už víme, jak silní jsou. Zápas bude určitě vyrovnaný, dělba by nemusela být daleko od pravdy. Pokud chcete ale někoho mírně favorizovat, tak asi spíše Halži, která má trochu kvalitnější tým a výhodu domácího prostředí.

Tip experta: 1 92 - 8 - 0 %
Komentář experta:

Jiskra se sice teď trochu zvedá, ale Kladruby jsou určitě jasným favoritem a body by jim uniknout neměly. Z jejich strany očekáváme alespoň čtyři branky a více.

Tip experta: 1 85 - 15 - 0 %
Komentář experta:

Sulislav sice teď porazila favorita, ale přesto je v souboji s Lesnou jasným out-siderem. Domácí jsou v dobré formě a se Sulislaví by si měli bez problémů poradit. Nesmí ale nic podcenit.

Tip experta: 2 77 - 0 - 23 %
Komentář experta:

Velmi těžké utkání pro tipování. Oba týmy jsou kvalitní, oba ale mají nestabilní výkonnost a nikdo pořádně neví, co od nich čekat. Je ale předem celkem jasné, že vyrovnané to nebude, ať už strhne zápas na svou stranu kterýkoli tým, výhra by měla být jasná. My věříme spíše domácím.

Tip experta: 2 8 - 15 - 77 %
Komentář experta:

Dlouhý Újezd je v parádní formě a daří se mu skvěle. Kšice mají kvalitní tým, ale letos se jim určitě nedaří svůj potenciál naplnit. Průběh tohoto zápasu by měl být hladký. Újezd si připíše další výhru a zůstane neporažen.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Michal Foltas 3
2. Dominik Vokroj 3
3. Jaroslav Černý 2
4. Tomáš Čižmár 2
5. Radek Černý 2
6. Tereza Hájková 2
7. Jan Horvath 2
8. roman danko 2
9. Miroslav Havel 2
10. Jaroslav Šedivý 2
11. Jan Pokorný 1
12. Václav Hlaváč 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.