Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 16:00

8.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

2.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

9.0

Zázemí

9.0

Kdyně doma zabrala


Branky


73. M. Janeček (p.)
0

Žichovice se v Kdyni ani neprosadily čímž domácím zanechaly všechny tři body

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

V prvním poločase se vyrovnaná hra odehrávala především ve středu hřiště. První šanci měli hráči Kdyně, když asi v páté minutě šel jeden z jejich hráčů sám na brankáře Landu, jenomže zakončoval nepřesně. Dále pak všechny domácí střely z dálky  branku hostů míjely a brankář Landa byl při výbězích pozorný. Hráči Žichovic naopak jednou trefili břevno po nepovedeném centru a jednou se dostali do velké šance v šestnácte. Hlaváč ale netrefil míč tak jak chtěl a díky nedůrazu se tedy tato šance utopila.  Stav po prvním poločasu 0:0.

Druhý poločas

V úvodu druhého poločasu se papírový favorit Žichovice snažily o zlepšení kombinace a hru po zemi, ale vydrželo jim to jen krátce. Přesto z toho vytěžily dvě gólové příležitosti, ale Janda branku těsně minul a Chodova střela skončila na břevně domácí branky. Pak už to spíš než fotbal připomínalo malou kopanou. Zápas směřoval k bezbrankové remíze, ale Žichovice zbytečným faulem darovali domácím penaltu, kterou Janečka proměnil. Do konce se pak už kromě zbytečného vyloučení Šimáčka nic nestalo, a tak celý zápas skončil výsledkem 1:0.



Ohlasy k zápasu


SK Kdyně 1920
Trumpeš Vladimír: Už minule jsem říkal,, že je pro nás důležitý každý bod. Nestřílíme tolik branek, kolik bychom měli, a proto jsme na tak nelichotivých příčkách. Tam my nepatříme. Každopádně je tahle výhra jednoduše vybojovaná a zasloužená.

TJ Žichovice
Lukáš Mourek: Zápas ve Kdyni jsme nezvládli a laxním přístupem jsme domácím nabídli výhru, pro kterou si nakonec díky penaltě čtvrt hodiny před koncem došli. My jsme odhodlání poprat se o dobrý výsledek nechali v kabině, domácí jsme podcenili a většina hráčů zahrála pod své možnosti. I takový zápas občas přijde, lék na zlepšení je jednoduchý – trénink.



Počet diváků: 60. Rozhodčí: SLADKÝ Stanislav - DUDA Václav, JÍLEK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.