SESTAVA KOLA - 11.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022

Datum kola: 23.10.2021

0

Jedenácté kolo okresního přeboru je za námi. Na hřišti se ukázalo v dobrém světle hned několik hráčů, v naší top jedenáctce je ale výběr omezen. Hlasujte pro svého favorita, se kterým se následně můžete těšit na tradiční rozhovor. Hlasovat je možné do středy, do 12:00 hod. dopoledne.

Těžké a důležité vítězství má za sebou rezerva Tatranu Rakovník. K tomu pomohl dobrými zákroky a chycenou penaltou Adam Beneš, který tak vyhrál sourozenecký duel s bráchou Michalem, jehož výkon byl také kvalitní. Senomatský bek Jaroslav Kodeš odehrál velmi dobrý zápas proti Rynholci. V utkání si vypracoval brankovou příležitost a pomohl udržet čisté konto. Dva góly z pozice středního obránce plus zodpovědný výkon vynesly Tomáší Vodrážkovi nominaci do top jedenáctky. Vítězný gól v početní nevýhodě v samém závěru vsítil Dominik Rais, který spustil hředelskou euforii a řevničovský smutek.

 

Martin Medřický se tučným písmem podepsal pod vítězství nad Kněževsí. Góly dával a na ostatních měl podíl. Střed hřiště díky němu Lišany ovládly a to bylo rozhodující. Hattrick Michala Čermáka pomohl k výhře v derby proti Městečku. Střed hřiště si užíval také Martin Kokšál, který rozdával přesné míče, ze kterých těžil celý tým Senomat. Martin Vitner, talent hředelské kopané, odehrál celý zápas za dorost a k tomu přidal hodinovou porci v dospělém fotbale. V zápase se předvedl ve velmi dobrém světle a především ve druhé půli patřil k těm lepším v zelenobílém dresu.

 

Jan Beneš rozhodl dvěma góly o vítězství rezervního týmu v Pustovětech. Mohl zkompletovat hattrick, ale penaltu, kterou si sám vybojoval, mu jeho starší bratr Michal lapil. Kněževeské zadní řady velmi trápil Jaroslav Haifler, který byl součástí překvapivé, ale zasloužené výhry Lišan. Zavidovská rezerva musela dotahovat manko z první půle. Do hry nastoupil Aleš Kraus, který nechal rukavice v kabině a šel řádit na hrot. Spoluhráčům svým výkonem vlil krev do žil a pod skvělým obratem je jeho jméno na vrcholu seznamu.

 

Blíží se konec soutěže a s ním spojená sestava podzimu. Pokud máte tip na jméno, které by v sestavě podzimu nemělo chybět, napište nám! A pokud máte představu o kompletní jedenáctce, zašlete nám ji na redakční e-mail: redakce.rakovnik@fotbalunas.cz.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 26.10.2021 01:14 do 27.10.2021 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.