TEAMSTORE sestava roku Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor, 2016-2017

Datum kola: 01.07.2017

0

Na sestavě roku se podíleli trenéři, vedoucí mužstev a další lidé pohybující se kolem fotbalu. Hlasování o Hráče roku bude probíhat do 13. srpna, hráči s nejvíce hlasy ze sestav roku fotbalunas.cz se můžou těšit na zajímavé ceny.

 

Kamil Janetzký (Litultovice) - Zkušený brankář, který po celou sezónu podával spolehlivé výkony. Nevynechal ani jeden zápas. Pětkrát vychytal čisté konto a po celou sezónu se mohly Litultovice o něj opřít.

Miroslav Marek (Budišov n. B.) - Za třetí tým tabulky z Budišova se dostal do sestavy roku levý obránce Miroslav Marek. Ten po celou sezónu na lajně podával stabilní výkony, kdy podporoval ofenzivu svého mužstva. Je autorem jedné branky svého týmu.

Erik Klinger (Malé Hoštice) - Stoper Malých Hoštic, který byl tvrdý jako skála, neuhnul před žádným soubojem. Díky němu byla defenziva Malých Hoštic skoro nepropustná. Jako návdavek přidal i čtyři branky, což je na stopera slušné číslo.

Michal Josefus (Stěbořice) - Michal Josefus ze Stěbořic je původním povoláním útočník, ale trenér Hanslík ho přeškolil na stopera, kde si vedl výborně a svou novou úlohu zvládl se ctí. Za celou sezónu nastřílel 11 branek. 

René Buchta (Hněvošice) - Spolehlivý obránce Hněvošic, který má dobrou rozehrávku, a docela často zakládal akce, ať už gólově, nebo které vedly k ohrožení branky soupeře. Vstřelil jednu branku.

Pavel Hlawenka (Kobeřice B) - Zkušený záložník rezervního týmu Kobeřic. Ve středové řadě svého týmu dirigoval hru svého týmu, zakládal gólové akce a zužitkoval své bohaté zkušenosti. Je autorem dvou branek.

Kamil Palkovič (Jakartovice) - Středopolař Jakartovic, mozek jejich hry, který rozděluje přihrávky svým spoluhráčům. Dvorní nahrávač snajpra Radoslava Urbana. Na záložníka nastřílel docela slušnou porci branek, a to devět gólů. 

Tomáš Krejsa (Hradec n. Mor.) - Zkušený hráč, který ve středu pole, kromě rozehrávek střílí góly prakticky úplně ze všech pozic. Je tradičním exekutorem pokutových kopů. Společně s jakartovíckým Urbanem se stal králem střelců, když se prosadil celkem 39 krát. 

Jan Frank (Slavia Opava) - Mladý útočník Minervy Opava, který je v každém zápase velice aktivní, dostává se do šancí. Zatím jich bohužel dost spálí, ale až získá více zkušenosti, tak bude daleko nebezpečnější pro každého brankáře. V letošní sezóně nasázel 15 branek. 

Petr Boček (Vřesina) - Stabilní opora Vřesiny už několik sezón. Každým rokem obsazuje přední příčky v měření kanonýrů. Zakončuje hlavně z velkého vápna, kde je nebezpečný. V letošní sezóně je autorem 24 branek.

David Liška (Hlavnice) - Už v loňské sezóně vystřílel postup svému týmu. Celou letošní sezónu prokazoval ve vyšší soutěžiá, že to nebyla náhoda. Společně s Wollnerem vytvořili smrtící útočnou dvojici. Letos mířil 25 krát do černého. 

 

Do sestavy roku se nevešli tito borci, kteří ale po celou sezónu podávali výborné výkony: Marek Honka, Kamil Bitta, Dominik Klinger ( všichni Malé Hoštice), Radek Holuša, Pavel Valenta, Matyáš Lichý (všichni Hradec n. M.), Jan Vondrouš, Daniel Siážík (oba Budišov n. B.),  Martin Fiedler, Pavel Vavrečka (oba Stěbořice), Lukáš Kirschner, Jan Wollner (oba Hlavnice), Lumír Vojáček, Jakub Lampart (oba Vřesina), Rostislav Škrobánek (Slavia Opava), Ondřej Haas, Milan Drápal (oba Litultovice), Jakub Janík, Davdi Mrva (oba Kobeřice B), Pavel Ševior, Pawel Cojg (oba Hněvošice), Jan Lichovník (Vávrovice), Michal Krystýn, Pavel Bubík (oba Pustá Polom B), Hynek Gvoždík, Jakub David, Martin Papšík (všichni Bělá)

 

JAK VYPADALA SESTAVA PODZIMU NALEZNETE ZDE

 

JAK VYPADALA SESTAVA SEZÓNY 2015/2016 NALEZNETE ZDE

 

Mohlo by vás zajímat:

Fotbalové prázdniny? Kdepak, fotbalunas.cz lenošit nebude! Už 1. července startuje hlasování v sestavách roku!

Z rukou Juraje Kucky byl vylosován vítěz ankety Hráč podzimu

Hráč roku Pavel Malý z TJ Koněšín už se těší na milánské derby!

Výhra je jako sen, Chelsea fandím od malička, říká stříbrný vítěz ankety hráč roku Pavel Candra

Mamka u toho seděla od rána do večera, říká třetí muž ankety Hráč roku Tomáš Reitmeier

Něco takového jsem určitě nečekal, protože v takových soutěžích většinou štěstí nemám, říká Tomáš Brabenec, čtvrtý v anketě Hráč roku

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.07.2017 12:00 do 13.08.2017 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.