SESTAVA KOLA - 22.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 20.05.2017

0

22. kolo nabídlo v průměru pět branek na zápas. Nejvíce branek padlo v Kněževsi a v Lišanech (7), naopak nejméně v Lužné (2). V tomto kole dominovala zkušenost a bojovnost defenzivy Olympie, střelecká forma stopera Vrábíka nebo např. výborný výkon brankáře Kučaby. Věříme, že jsme co nejlépe zvolili top jedenáctku, ve které si vyberete svého favorita a pošlete mu pár hlasů.

4-3-3:

Ondřej Kučaba (Senomaty) - V zápase s Jesenicí měl plné rukavice práce, ale svůj tým držel nad vodou. V penaltovém rozstřelu navíc dva pokusy zneškodnil, čímž se zasloužil o zisk dvou důležitých bodů.

Martin Havel (Olympie) - Těžký zápas s Městečkem čekal hráče Olympie. Duel, ve kterém se utkala fotbalovost se zkušeností, vyhrála zkušenost doplněná bojovností. "Čáňa" byl nedílnou součástí domácí defenzivy, která eliminovala nespočet útoků Ohnivců.

Václav Eck (Olympie) - Lídr defenzivy rakovnického celku, který v zápase prodal svou zkušenost a výborný výkon korunoval gólem z rohového kopu.

Jan Vrábík (Kněževes) - Kapitán a tahoun Kněževsi si nebral s Janovem žádné servítky. Vzadu uhrála Kněževes čisté konto a sám Honza nastřílel hattrick.

Matěj Zuda (Zavidov) - Výhru Zavidova s Lány podporoval Matěj po krajích, kde se nabízel a byl neustále aktivní. Soupeři dovolila zavidovská defenziva pouze jeden gól.

Tomáš Vodrážka (Olešná) - Zajímavý zápas dvou rozdílných poločasů byl vidět v Lišanech. Tomáš v tomto zápase prokázal svou výbornou technickou stránku, kterou si připsal jednu asistenci a neustále podporoval útočné snažení.

Robert Kolář (Olympie) - Dobrý zápas odehrál tento fotbalista proti Ohnivcům. V záložní řadě vynikal, hrál s přehledem a proto nesmí chybět v naší top jedenáctce.

Josef Pfejfer (Jesenice) - Šéf záložní řady svého týmu se neustále nabízel, užíval si každého dotyku s balonem a řídil veškeré akce svého týmu. V Senomatech dal i branku, ale jeho tým vedení neudržel.

Petr Šnídl (Městečko) - Největší vítr dělal v obraně Olympie právě tento velezkušený fotbalista, který vyniká jak na fotbalovém pažitu, tak i na palubovce. Sám dal úvodní gól utkání, ale jeho tým vedení neudržel.

Jiří Jelínek (Lišany) - Nebezpečné duo spolu s Ledvinkou tvořil tento útočník, kterému zápas vyšel. Vstřelil dvě branky, připsal si jednu asistenci, ale na body to bohužel pro Lišany nestačilo.

Radek Polášek (Olešná) - Radek v zápase s Lišany prokázal svou důležitost v týmu. V tomto zápase sestřelil soupeře hattrickem, když poslední z jeho gólů byl tím rozhodujícím.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 23.05.2017 01:16 do 24.05.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.