SESTAVA KOLA - 22.kolo Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017

Datum kola: 21.05.2017

0

Dvaadvacáté kolo je za námi, výsledky známe, reportáže máme a nyní už zbývá jediné. Pojďme společně přijít na to, kdo se tentokrtá stane nejlepším hráčem celého víkendu. Opět sjme pro Vás vybrali nejlepší jedenáctku a z té už si můžete zvolit sami. Hlasovat můžete stejně jako vždy až do středečního poledne. Přejeme přijemnou zábavu a hodně štěstí. Ať vyhraje ten nejlepší! 

Jakub Malý - Vybrat brankáře bylo tentokrát velmi těžké. Nabízelo se jich hned několik. Dobré výkony podaly třeba Šašek, nebo Šujan. Kopolovič dal dokonce i gól, ale nakonec jsme ukázali na Jakuba. Ten v neděli jedinkrát neinkasoval. Sulislav proti němu nevyužila penaltu a ani další šance, a tak stačil díky němu Lesné k výhře jen jeden gól. Výbroná práce.

Jan Zábranský - Lázně zvládly zápas proti Boru fantasticky. Od začátku jej přehrávaly a nakoenc mu nadělyl kanára. Bor vymyslel do útoku jen málo, ale když už se tam vydal, narazil n výborné obrance jejíž čelnem byl tentokrát i útočník Jan Zábranský, který vyčníval i mimo svou obvyklou pozici. Tentokrtá byl svkělou dfenzivní oporou.

Jaroslav Synek - Také Synkův Újezd hrál o víknedu celkem snadné utkání. Jeho tým vyhrál 6:0 a neměl jediný problém. Jaroslav zabránil jakémukoli nebezpečí v podání soupeře a ještě parádně rozděloval balóny a řídil hru.

Jakub Šimek - Všichni Kladrubští hráči hráli v sobotu výborně. Také oni se dočkaly jasné výhry 7:1 a vítěznou trefu nakoenc obstaral právě obránce Šimek, který tak gólem v první půli dodal svému týmu pohodu. Navíc také skvěle bránil, a tak jsme jej v sestavě kola nemohli vynechat.

Jan Boško - Bor sice o víkendu schytal pořádný debakl, ale Jan Boško odehrál velmi velmi dobré utkání. Bojoval od začátku až do kocne a na hřišti i přes nepříznivý výkon nechal vše. 

Jan Horvát - Záložník Újezdu vyčnívá snad pokaždé. Také tentokrtá si o své zařazení do sestavy kola řekl velmi hlasitě. Od začátku hrál dobře, pronikla defenzivou Kšic a vymýšlel perfektní akce. Dal dva góly a další připravil. 

Viacheslav Pryvattskiy - Viacheslav hrál ve středu zálohy výborně. Od začátku řídil hru Tisové, která v těžkém souboji hladce přejela kvalitní tým Halže v poměru 6:0. Sám se postaral o dva góly a taktéž další připravil. Byl téměř u každé akce, získával balóny, vyhrával osobní souboje a skvěle rozehrával.

Viktor Kapolka - Viktor sice o víkendu žádný gól nezaznamenal, ale zápas poctivě odmakal. Běhal jak jen mohl, přenášel hru a připravoval šance pro své útočníky. I díky němu byla Planá v utkání proti Chodovu o trochu lepší, ale útočníci zklamali, a tak se nakoenc radoval soupeř.

Adam Kurčík - Největší hvězda Zadního Chodova dotáhla tým k dalšímu překvapení. Proti Plané byl jeho celek out-siderem, ale i tak zvítězil v přestřelce 6:3. Adam hrál výborně, celou dobu obranu souepře zlobil, dal gól a na další nahrál. 

Josef Míšek - Josef vsítil proti Boru hattrick. To ale nebylo vše, Josef poctivě odmakal celý zápas a hrál až do poslední minuty. Bor nevěděl, co s ním. Skvělá práce.

Dmytro Fitsek - Fitsek hrál na hranici pravé zálohy a pravého útoku. My jsme jej ale využili na té druhé pozici. Celý zápas oddřel. Na hřišti nechal vše a po jeho straně Tisová neustále procházela do šancí. Těch Dmytro připravil nespočet a i díky němu jeho tým nakoenc vyhrál 6:0.





Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 21.05.2017 17:51 do 24.05.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.