SESTAVA KOLA - 18.kolo Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017

Datum kola: 23.04.2017

0

Stejně jako každý týden po odehrání celého kola, ani tentokrát se nevyhneme zveřejnění složení nejlepší jedenáctky hráčů víkendu. Tak se dlouho nenapínejme a pojďme se mrknout rovnou, kdo se do ní dostal. Sestavu kola jsme seskládali do formace 3-4-3. Tak dlouho neváhejte a pomozte v rozhodování o nejlepším hráči svými hlasy. Hlasovat můžete opět až do středečních 12:00. Začínáme.

Tomáš Veselý - Tomáš si o víkendu odbil svou premiéru mezi třemi tyčemi a dařilo se mu skvěle. Chvílemi při něm stálo štěstí, chvílemi předváděl výborné zákroky. Každopádně ale vychytal Jiskře první letošní výhru, která jí může nakopnout.

Jan Skalák - Planá sice vysoko padla o víkendu na hřišti v Újezdě, ale i tak má v sestavě svého zástupce. Na hřišti vyčníval Jan Skalák, který se vrátil po delší době do sestavy a odehrál výborné utkání. Na hřišti nechal vše a nenechal přes sebe témře nikoho projít.

Karel Hanzlík - Také Sulislav dosáhla o víkdnu na body, když podlehla Boru až na penalty. Výborný výkon podal Karel Hanzlík, který řídil svůj tým hezky odzadu a skvělou defenzivní prací udržel borské kanonýry na uzdě.

Roman Táborek - Roman se do sestavy vrátil taktéž po krátké pauze, ale dlouho se adaptovat nemusel. Našetřené síly mu hodně pomohly a Roman výborným výkonem dokázal svému týmu hodně pomoci. Hráči Kšic si s ním nevěděli rady a jejich akce na něm často ztroskotaly. 

Jan Podlesný - Jan v sobotu poctivě odmakal zápas proti Plané a na hřišti nachal vše. Měl několik šancí, další pomohl spoluhráčům vytvářet a plánští obránci nevěděli, jak na něj. Výborná práce. Navíc dal Jan dva góly a pomohl týmu k zisku tří bodů.

Josef Marcinek - Tentokrát hvězda Jiskry pomohla svému týmu výborným výkonem k výhře proti Újezdu šikovnou hrou mezi útokem a zálohou, kde si s ním nevěděli hosté rady. Josef dal navíc gól, který byl při konečném výsledku 2:1 dost důležitý.

Jan Boško - Bor sice ztrati lv Sulislavi bod, ale i tak se raduje z výhry. Výbornou práci v utkání odvedl záložník Boško, který řídil kombinační hru svého týmu, získával balóny a dobře rozehrával. Navíc se postaral o vyrovnávací gól, který poslal zápas do penalt.

Lukáš Kotlár - Asi nemá cenu ckoli k tomuto borci říkat. Jeden z nejlepších hráčů soutěže je v sestavě kola skoro každý víkend a bezesporu si to zaslouží. Tentokrát pomohl svému týmu k výhře 6:3 nad Halží. Sám dal dva góly. Kladruby jsou nyní na krásném třetím místě.

René Mrenka - A-tým Halže měl tento víkend volno, a tak bylo jasné, že Mrenka posílí rezervu. Ani to ale Halži nestačilo. René sice hrál fantasticky a vsítil hattrick. I přes to ale Halže v Kaldrubech padla.

Ivan Mikhailovskiy - Nový kanonýr Tisové opět úřadoval. V utkání proti Lesné šel dravě za góly a vsítil hned dva. Což stačilo. Tisová vyhrála 2:0 a slaví další tři body.

Václav Roučka - Druhý hattrick padl v utkání Trpíst a Kšic. Václava Roučku asi také nemusíme pravidelným čtenářům nijak více představovat. Za zmínku tentokrát ale stojí hlavně Václavův druhý gól z přímého kopu, kdy parádní tvrdou ranou vymaetl pavučinky v šibenici, čímž zároveň definitivně rozhodl zápas.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 23.04.2017 20:09 do 26.04.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.