SESTAVA KOLA - 1.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2016-2017

Datum kola: 30.10.2016

0

III. třídy skupiny A má za sebou poslední velmi divoké kole. A to zejména díky zápasu Pištín - Borek, který bude mít ještě dohru u disciplinární komise. Dopad to má v jednom ohledu i na sestavu kola, kam jsme na divokou kartu zařadili brankáře Michala Korbela, který prezentoval svůj osobní názor k utkání na našich stránkách. Poslední hlasování o Muže kola končí ve středu ve 12:00.

V sestavě se nám sešli dva brankáři, ale každý z jiného důvodu. Zatímco Vít Lhotka z Chrášťan svým výkonem pomohl k překvapivému body na hřišti Mokrého. Michal Korbel si vysloužil nominaci, protože se mu nelíbilo řízení zápasu rozhodčím Brejníkem a to i přesto, že jeho spoluhráčům pomáhal, jak mohl. 

 

Úsilné se mohlo opřít o obranou činnost, kde zahráli výborně Otomar Samek a Pavel Pícha. Druhý jmenovaný se dokonce dvakrát zapsal mezi střelce. Střelecky se z pozice obránce dokázal prosadit i Jonáš Zýka z Loko CB B, ale jeho branka stačila nakonec jen na jeden bod.

 

V záloze máme dva hráče, kteří spadají pod nejsledovanější zápas víkendu. Za Borek jsme vybrali střelce dvou branek Jakuba Franka. Mužstvo Pištína držel kapitán Lukáš Koňarík, který se dokázal krásně prosadit z přímého volného kopu. Jaroslav Čecháček z Koloděj pak proměněným pokutovým kopem zajistil bod svému týmu ze hřiště Žabovřesek. Vyrovnávací trefou odpověděl na první branku Tomáše Hály, který byl bezesporu nejlepším hráčem domácích. 

 

Nejlepším hráčem Dívčic byl proto Lokomotivě Pavel Hezoučký. Škoda neproměněné penalty, své zaváhání, ale napravil vstřelenou brankou ve druhé půli. Petr Houska z Mokrého se rovněž zapsal mezi střecel a na podzim to byla celkově jeho 13 branka.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 31.10.2016 20:28 do 02.11.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.