SESTAVA KOLA - 17.kolo Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016

Datum kola: 19.03.2016

0

Po zimní odmlce se hlásí pravidelná rubrika, ve které můžete rozhodnout o nejlepším hráči uplynulého kola. 

 

Martin Tomek - Roudnice se proti Třebechovicím dostala do vedení už v 6. minutě. Od té doby se dokázaly Třebechovice zvednout a zahrozit soupeři vyrovnáním. Gólman Roudnice Tomek proto musel být velice pozorný, aby udržel vedení svého týmu. To se mu nakonec povedlo a Roudnice vyhrála 1:0.

 

Vojtěch Hrubý - Černilov si chtěl napravit pošramocenou reputaci a proti Miletínu nebrali Černilovští fotbalisté jiný výsledek než výhru. Domácí Černilov dokázal držet ofenzivu soupeře na distanc. Obránce Vojtěch Hrubý povýšil svůj výkon vítěznou brankou, kterou zaznamenal v 56. minutě, a pomohl tak svému týmu k výhře 4:1.

 

Jakub Šoufek - Lázně Bělohrad vstoupily do druhé poloviny sezony výhrou nad Kunčicemi. Kunčice dokáží být velmi nepříjemným soupeřem, jelikož se nebojí výrazně ofenzivního stylu hry. Obrana Lázní Bělohrad ale dokázala soupeře eliminovat a i díky úvodní brance Jakuba Šoufka domácí zvítězili 3:1.

 

Martin Zbořil - Třebeš potvrdila svoji herní pohodu v obraně a připsala si další čisté konto, které bylo velmi důležité a Třebeš dokázala udržet těsné vedení 1:0 až do závěrečného hvizdu.

 

Martin Friedl - Libčany se v zápase se Sobotkou naplno rozjely v závěru první půle. Nápaditými přihrávkami hýřil Martin Friedl, který sice branku nevstřelil, přesto se podílel na výhře 0:4.

 

Jan Rozsévač - Hořice nečekal na hřišti Nepolis snadný úkol. Cestu za třemi body Jiskře usnadnily nedovolené zákroky, kterých se domácí dopouštěli v pokutovém území. Díky tomu mohl Jan Rozsévač proměnit dva pokutové kopy, a nasměrovat tak svůj tým za třemi body. 

 

Radomír Hendrych - Bílá Třemešná vybojovala výhru na hřišti Nového Hradce. Při výsledku 1:2 vstřelil vítěznou branku Třemešné Radomír Hendrych. 

 

Lukáš Rada - Úpici se v zápase s Českým Meziříčím vydařil vstup do zápasu a po deseti minutá vedla i díky brance Lukáše Rady 2:0. V dalším průběhu zápasu vstřelil Rada ještě jednu branku, a pomohl tak Úpici k výhře 4:1.

 

Filip Vlkanova - Třebeš hrála s Vrchlabím dlouho vyrovnané utkání. Po hodině hry se na hřiště dostal Filip Vlkanova a už o osm minut později gólem rozhodl o těsné výhře Třebše 1:0.

 

Ondřej Karanský - Střelec Libčan Ondřej Karanský se předvedl i v zápase na hřišti Sobotky. První dvě branky Libčan vstřelil právě Karanský a na třetí nepřímo asistoval svému spoluhráči, když byl faulován v pokutovém území a rozhodčí nařídil penaltu. Libčany zvítězily nad Sobotkou 0:4.

 

Lukáš Stoszek - Roudnický Lukáš Stoszek se v zápase s Třebechovicemi prosadil už v 6. minutě. V dalším průběhu mohl přidat i další zásahy, své šance ale neproměnil. Jeho branka přesto Roudnici stačila k těsné výhře 1:0.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 21.03.2016 12:00 do 23.03.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.