Hráčem 17. kola, 1.A třída , se stává...

Datum kola: 19.03.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Martin Zbořil

47%

V podzimní části sezony se mohli fotbalisté Třebše spolehnout na výbornou obranu v čele s brankářem Heřmanem. Nejinak tomu bylo ani v jejich prvním jarním zápase s Vrchlabím. Zejména ve druhém poločase, poté, co Třebeš vstřelila úvodní branku zápasu, musela být třebešská obrana na pozoru. Hosté z Vrchlabí se za nepříznivého stavu probudili ze zimního spánku a začali dotírat na obranná vrata domácích. Třebeš ale dokázala nejtěsnější možné vedení uhájit a i díky kapitánovi Martinu Zbořilovi uhájila tři body.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Ondřej Karanský 13%
3. Lukáš Rada 7%


0

Po zaváhání s Českým Meziříčím si Černilov dokázal napravit reputaci v dalším souboji s týmem ze spodku tabulky. Černilovští se proti Miletínu rozjížděli v pozvolném tempu, přesto dokázali poměrně jasně zvítězit. Na celkové výhře 4:1 se dobrou obrannou hrou a vstřelenou brankou podílel obránce Vojtěch Hrubý, který se díky svému výkonu umístil na třetí místě naší ankety.

 

Druhé místo obsadil střelec Libčan Ondřej Karanský. Libčany si v utkání se Sobotkou dokázaly držet herní převahu, první gólová sklizeň přesto přišla až před koncem první půle. V té době přidal útočník Karanský svoji patnáctou a šestnáctou branku v sezoně a výrazně nasměroval svůj tým za třemi body. Ve druhém poločase Libčany udržely svůj ofenzivní výkon, přidaly další dva góly a vyhrály 0:4.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.