SESTAVA KOLA - 7.kolo Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 04.10.2015

0

Výsledky 7. kola I.B třídy skupiny B řádně zamíchaly tabulkou zejména na předních místech. Hráči se rovněž činili a do sestavy kola bylo opravdu z koho vybírat. tedy s výjimkou obránců, kde jsme museli sáhnout k jistým kompromisům, jako ostatně skoro vždy. Máme opět kvalitní mládí v brance, dvougólové střelce, rozhodující branky zápasu i nejužitečnější hráče. Pro tento týden jsme zvolili rozestavění 3-4-3

Na post brankáře je opět nominován mladý Matouš Burian z týmu TJ Sokol Bělčice, který vychytal zápas s Volyní. Proti tak silnému soupeři dostal jen jediný gól, navíc z penalty a to ještě střelu zkušeného matadora Němečka vystihl a na míč si stačil sáhnout.

 

Do obrany jsme byli nuceni nominovat pouze dva skutečné obránce. Prvním z nich je David Kiš z týmu TJ Blaník Strunkovice, který byl dle pana trenéra nejužitečnějším hráčem na hřišti a uplatnil se zejména po zranění dvou spoluhráčů v zápase s Westrou Sousedovice. Druhým nominovaným obráncem je Tomáš Červený z týmu TJ ZD Kestřany, jenž se zasloužil o rozhodující čtvrtou branku minutu před koncem zápasu se Sokolem Stachy. Do naší improvizované obrany pak byl přesunut ze svého původního postu Michal Čítek z týmu TJ Hradiště. V zápase vstřelil dvě klíčové branky, tu první poslal soupři na rozloučenou do šatny v 41. minutě a druhou rozhodující v 85. minutě. 

Do zálohy byl nominován Radek Mráz z týmu FC Vlachovo Březí, jenž se zasloužil o první branku z téhož zápasu, když využil série nepřesností v obraně soupeře. Dalším nominovaným záložníkem je Drahomír Vítovec z týmu FK Vodňany B, ten byl nominován za dvě branky během sedmi minut v zápase s Chelčicemi: nejprve zužitkoval centr spoluhráče, načež přidal pěkný gól hlavičkou. Třetím záložníkem v naší nominaci je Michal Kuneš z týmu SK Čkyně za své dvě branky v zápase se Štěkní, kdy vstřelil úvodní a také poslední branku zápasu. Posledním nominovaným záložníkem je Marek Valach z týmu TJ ZD Kestřany, který při zápase s TJ Sokol Stachy střídal a zvyšoval na 3:0.  

 

Do útoku nominujeme následující hráče: nejprve Martin Ráž z týmu TJ Sokol Bělčice, jenž sice nevsítil gól, zato však poslal dvě přesné přihrávky na obě branky svého týmu a výrazně pomohl svému týmu v utkání s Bělčicemi. Martin Šácha z týmu FK Chelčice se zasloužil o vyrovnávací branku v dramatickém zápase s Vodňany a tím si vysloužil nominaci do naší jedenáctky. Posledním nominovaným hráčem je Jindřich Voráček z týmu TJ ZD Kestřany, který rovněž střídal, přišel na hřiště a za čtyři minuty dal gól.

Taková je tedy Sestava 7. kola I.B třídy skupiny B.
Hlasujte a nezapomeňte: jednou za hodinu, do středy do 12:00.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 05.10.2015 12:00 do 07.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.