HISENSE SESTAVA KOLA - 20.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024

Datum kola: 13.04.2024

0

Ve 20. kole se ukázalo hned několik hráčů, kteří si svým výkonem řekli o nominaci do sestavy kola. Počet míst je omezený, a tak se bohužel nedostalo na všechny. Věříme, že v našem výběru najdete svého favorita, kterého podpoříte hlasy a doženete ho k zisku ocenení hráče kola. Hlasovat můžete tradičně do středečního poledne.

Ladislav Lenner (Kněževes) - Velmi dlouho živil kněževeské naděje v Pustovětech, ale sám na to nestačil. Kněževeský brankář držel svůj tým několika skvělými zákroky, ale sám na to nestačil. Navázal tak na svůj výborný výkon z minulého kola a v sestavě kola nesmí chybět.

 

Adam Bureš (Pavlíkov) - Proti Městečku ve velmi těžkém zápase podal velmi dobrý výkon dozadu, který se nebál podpořit i pár výlety do ofenzivy. Po jednom takovém si připsal asistenci.

 

Milan Polák (Lubná) - Velezkušený fotbalista předvedl další klidný a zkušený výkon na pozici stopera lubenského Baníku. Jeho přihrávky byly milimetrově přesné, nebál se poslat přesný míč za obranu a odměnou nejen jemu, ale celé Lubné, bylo čisté konto a především vítězství na hřišti Senomat.

 

Jan Elsnic (Mšecké Žehrovice) - Byl u všeho podstatného, co se na hřišti událo. Jeho celek prohrával po poločase o dva góly, přesto se nakonec radoval! Asistence u prvního gólu a zbylé dva má sám na svém kontě. Co více si přát? Třeba příště hattrick... Skvělý výkon stopera, který se ke konci vysunul do útoku a jasné místo v top jedenáctce!

 

Šimon Procházka (Pavlíkov) - Hattrick v Ohnivec aréně v dresu soupeře? Nemožné? Ale kdepak... Šimon to dokázal! První dva góly ze hry a třetí zkušeně zahranou penaltou. Jeden z klíčových hráčů Pavlíkova měl svůj den a výrazně se podepsal pod nečekanou výhru proti Městečku.

 

Jakub Hula (Pustověty) - V záložní řadě přes něj šlo hodně pustovětských akcí a spolu se svými spoluhráči neúnavně deptal kněževeskou defenzivu, která se nakonec otevřela. Velmi dobrý výkon a po delší době nominace tohoto hráče do sestavy kola.

 

Jakub Staněk (Lužná) - Velmi těžký zápas pro Lužnou, která hrála s Tatranem takřka celé utkání v početní nevýhodě. Záložní řada v čele s Kubou se nezastavila a velká škoda, že hráči po utkání nezveřejnili počet naběhaných kilometrů. Velmi dobrý a obětavý výkon tohoto hráče pro luženskou Spartu, která urvala v deseti velmi cennou remizu!

 

Karel Pros (Jesenice) - Svůj tým poslal na těžkém povrchu v Janově do vedení, neustále větral obranu soupeře a díky své nadpozemské rychlosti byl pro Sokol neustálou hrozbou. Velmi platný hráč, jehož absence je znát v každém zápase. Velmi dobrý výkon a i on se objevuje v sestavě kola po delší době.

 

Václav Zuska (Janov) - Sokol dal dvě branky. Jednu sám připravil, druhou vsítil. Byl tak u všeho podstatného, za zmínku stojí především elegantní uvolnění při asistenci na vyrovnávací gól v prvním poločase. Velezkušený fotbalista měl na konečné remize velký podíl.

 

Matěj Krejča (Roztoky) - TJR si mohlo užívat dvougólového poločasového vedení, u kterého byla posila útočných řad tučně podepsána. Asistence a gól, ale ani to nestačilo roztockému celku na body. Mšecké Žehrovice s tímto útočníkem měly plné ruce a nohy práce, nakonec odcházel jako poražený.

 

Petr Sajner (Hředle B) - Čtyři góly hředelského béčka do zavidovské sítě a hned tři z toho má na svém kontě velezkušený a rychlonohý kapitán! K tomu přidal jednu asistenci a výsledkem je těsné vítězství, které jde především za skvělým výkonem tohoto hráče.

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.04.2024 23:34 do 17.04.2024 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.