HISENSE SESTAVA KOLA - 8.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024

Datum kola: 23.09.2023

0

V 8. kole se ukázalo hned několik hráčů, kteří si svým výkonem řekli o nominaci do sestavy kola. Počet míst je omezený, a tak se bohužel nedostalo na všechny. Věříme, že v našem výběru najdete svého favorita, kterého podpoříte hlasy a doženete ho k zisku ocenení hráče kola. Hlasovat můžete tradičně do středečního poledne.

Důležité zákroky ukázal ve šlágru kola Adam Beneš a na těsné výhře svého celku měl velký podíl. Za obdržené branky nemohl. Skvělý výkon na levém beku ukázal Jan Vršecký. Kněževes válí, obrana funguje na výbornou a výkon tohoto hráče nešlo přehlédnout! Odměnou mu byl gól, který je u něho doslova sváteční záležitostí, o to však cennější. Na pozici stopera se ukázal ve velmi dobrém světle Václav Zelenka. Na čistém kontu má velkou zásluhu, cesta přes něj nevedla a po zápase mohl slavit s týmem zasloužené vítězství v derby.

 

Mladík Václav Hornof ukazuje, že v něm má Pavlíkov velký příslib do budoucnosti. Těžký zápas v Pustovětech zvládl bezchybně a i on svým výkonem přispěl k prvnímu vítězství tohoto ročníku. Střed hřiště v Janově bylo obrovské bojiště, písek létal kolem kopaček a míč se odrážel pánu bohu do oken. Ondřej Zázvorka však zvládl eliminovat největší janovskou hrozbu ve středu hřiště, kterou je Lukáš Roubík, a svým výkonem hodně přispěl k velmi těžkému vítězství na horké půdě.

 

Josef Špička byl u luženského obratu, který vlije Spartě krev do dalších kol. Ve středu hřiště zářil, zápas se mu povedl a v sestavě kola nemůže chybět. Kraj obrany nebo kraj zálohy? Marcelu Kovářovi to je jedno, což ukázal v zápase s hředelským béčkem. Ve Hředlích si ho budou pamatovat, protože rezervě vzal dvěma góly vítězství. V dresu Jesenice patřil k nejlepším na hřišti a ani on v top jedenáctce nesmí chybět.

 

Další velmi zkušený a zodpovědný výkon ukázal ve středu hřiště nestárnoucí profesor Tomáš Růžička. Kněževes má svůj styl, kterým drtí okres a absence tohoto muže by byla pro tým velmi citelná. Odměnou mu byl jeden gól. Na pravém kraji hřiště plival oheň v Ohnivec aréně Michal Čermák. Ten v derby svému bývalému zaměstnavateli dělal obrovské problémy, dvakrát skóroval a podepsal se tučným písmem pod vybojované tři body.

 

Pendloval mezi zálohou a útokem, bylo ho plné hřiště a lubenská obrana byla ráda, když sudí pískl konec. Řeč je o Dominiku Dolákovi, bez kterého by hra Tatranu nabrala velké trhliny. Dva góly dal, navíc orazítkoval tyč a pro svůj tým byl ve šlágru kola klíčovým hráčem. Kněževes je k nezastavení, stejně jako její útočník Tomáš Šíma. Berani z tohoto fotbalisty zkrátka nebyli, dovolili mu jeden gól a v závěru přihlíželi, jak se raduje spolu se svými spoluhráči z dalšího vítězství.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 25.09.2023 23:17 do 27.09.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.