HISENSE SESTAVA KOLA - 5.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024

Datum kola: 02.09.2023

0

V 5. kole se ukázalo hned několik hráčů, kteří si svým výkonem řekli o nominaci do sestavy kola. Počet míst je omezený, a tak se bohužel nedostalo na všechny. Věříme, že v našem výběru najdete svého favorita, kterého podpoříte hlasy a doženete ho k zisku ocenení hráče kola. Hlasovat můžete tradičně do středečního poledne.

Roztoky vyhrály nejtěsnějším rozdílem v Pavlíkově a obrovský vliv na zisku tří bodů má brankář Martin Hůla. Zlikvidoval hned několik gólovek soupeře, předvedl jistý výkon, udržel čisté konto a na vítězství TJR má ze všech na hřišti největší zásluhu. Čistému kontu přispěl také velmi dobrým výkonem stoper Milan Liprt. I on eliminoval několik akcí soupeře již v zárodku, cesta přes něj nevedla a i on si řekl o místo v top jedenáctce.

 

Na pozici předstopera odvedl nepopulární černou práci Martin Amler, který v dresu Janova přispěl k zisku alespoň jednoho bodu na půdě Zavidova. Ani přes něj se nepřecházelo lehce, pomohl i ve vzduchu a zejména v otázce defenzivy byl pro svůj tým velmi platný. Na stejné pozici se dařilo Vladimíru Hladkému, který přerušoval několik senomatských akcí, byl důrazný a za svůj dobrý výkon byl odměněn vítězstvím, které bylo navíc pro hředelské vůbec první v této sezoně.

 

Městečko bylo v plné síle, ale na obranu lubenského Baníku nenašlo recept. Aby ne, když obranu Lubné skvěle řídí a diriguje zkušený stoper Ladislav Brabec, který své zkušenosti prodal i v tomto těžkém utkání, které jeho celek zvládl vítězně. Ve stejném dresu se dařilo Adamu Trejbalovi, který byl jedním z rychlíků, které defenziva Městečka nedokázala zastavit. Na svém kontě má úvodní a důležitý gól, jeho výkon byl k nepřehlédnutí a i on si zaslouží v sestavě kola své místo.

 

Ve středu hřiště v duelu s Janovem operoval skvěle také Radek Vanický. Právě on se řadí ke klíčovým hráčům zavidovské rezervy. Dokázal se dostat do několika šancí, ale gól, který by byl dost možná vítězný, se mu vstřelit nepodařilo. Ondřej Sedláček se jeví jako jeden z klíčových hráčů pro změnu v dresu hředelské rezervy. Dva góly ze tří zápasů v dresu nováčka, to je dobrá vizitka. Jakoby dával ostatním týmům najevo, s kým mají tu čest.

 

Tomáš Elznic se ukázal ve velmi dobrém světle na hřišti Lužné. Pustověty zažívají velmi dobrý vstup do sezony a vyhrály i tentokrát. Na svém účtu má velmi důležitou branku na 2:3 ve prospěch svého celku, která se později ukázala jako rozdílová. Zasloužená odměna za velmi dobrý výkon. Ve stejném utkání a ve stejném dresu odehrál hodně dobrý zápas i Michal Peták. V útoku představoval neustále nebezpečí a cestu za vítězstvím načal vedoucí brankou. Jan Kočí se z vítězství radovat nemůže, ale ze svého výkonu může mít dobrý pocit. I on zaznamenal úvodní a vedoucí gól, pro Kněževes byl neustálou hrozbou, sám na to ale nestačil.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 05.09.2023 11:59 do 06.09.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.