HISENSE SESTAVA KOLA - 3.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024

Datum kola: 19.08.2023

0

Úvodní kolo je za námi a je čas si představit jedenáctku nejlepších! Jako vždy bylo velmi těžké vybrat jen pár vyvolených, protože v dobrém světle se ukázalo daleko více hráčů. Hlasovat můžete tradičně do středečního poledne.

V brance si o své místo řekl Jakub Abrahám, který odchytal velmi těžký zápas proti hředelskému béčku a několika skvělými zákroky pomohl svému celku k výhře. Velmi dobrý zápas odehrál na pozici stopera v luženském dresu Jakub Staněk. Za svůj výkon byl odměněn nejen vítězstvím, ale také důležitým gólem. Neménně důležitý pro svůj celek byl Václav Zuska. I on na pozici středního obránce eliminoval většinu útočného snažení Tatranu, navíc se zapojil i do ofenzivy.

 

Jan Vrábík dokázal sice zahodit obrovskou tutovku, ale sám orazítkoval břevno, z pozice stopera ho bylo místy plné hřiště a v neposlední řadě se postaral o dva důležité góly. Jeden z pokutového kopu a druhý vyrovnávací, který padl v nastavení a dal základ kněževeským třem bodům. Střed hřiště v Jesenici patřil Petru Johnovi. Kapitán si připsal bilanci jednoho gólu a jedné asistence, zahrál velmi dobře, ale ani jeho výkon na jesenické body nestačil.

 

Profesorský výkon s kapitánskou páskou na ruce, načechrané nebezpečné centry do šestnáctky, klid na míči a průnikové přihrávky do šancí. To je vizitka Adama Maška, navrátilce v pavlíkovském dresu. Veterán Tomáš Růžička zraje na hřišti jako víno. Osobní souboje mu nebyly cizí, plnil nejen černou práci, ale nebezpečný byl i vpředu. Nebál se zakončit ze střední vzdálenosti. První pokus nevyšel, za to ten druhý byl nechytatelný a hlavně vítězný! Antonín Polcar a tři góly? Ne, neděláme si srandu. Sváteční střelec v dresu Beranů dokonale využil zavidovské pasivity a pálil s chutí ostrými.

 

One man show si rozjel na Šamotce janovský zabiják Marek Bradáč. Hráč loňské sezony byl k nezastavení a jeho čtyři góly přinesly Janovu cenné vítězství proti silnému Tatranu. Jan Kočí se pohyboval jak ve středu hřiště, tak i v útoku. Míč měl přilepený na kopačce, představoval neustálou hrozbu a kromě asistence si připsal také gól. Z Lužné si ale jeho parta neodvezla ani bod. Oldřich Hula nastartoval Pustověty krásnou vedoucí brankou ke třem bodům. Jesenice sice dokázala srovnat, ale Sokol v čele s tímto hráčem dotáhl utkání do vítězného konce a ukončil tak mizivou sérii na hřišti soupeře.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 21.08.2023 16:11 do 23.08.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.