HISENSE SESTAVA KOLA - 25.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023

Datum kola: 20.05.2023

0

Ve 25. kole se ukázalo hned několik hráčů, kteří si svým výkonem řekli o nominaci do sestavy kola. Počet míst je omezený, a tak se bohužel nedostalo na všechny. Věříme, že v našem výběru najdete svého favorita, kterého podpoříte hlasy a doženete ho k zisku ocenení hráče kola. Hlasovat můžete tradičně do středečního poledne.

Olešná vyhrála v Pustovětech o jediný gól. Nebýt výborného Michala Beneše a jeho několika skvělých zákroků, bůh ví, jaké skóre by po závěrečném hvizdu v Pustovětech svítilo.

 

Jesenice zvládla utkání ve Mšeckých Žehrovicích a stala se třetím týmem, který podzimního mistra porazil. Dokázala to týmovým výkonem, i tak se ale našli hráči, kteří vynikali. Jedním z nich byl levý bek Marcel Kovář, který poctivým výkonem pomohl k cenné výhře. Připsal si šťastný gól, kterým zavelel k vítěznému tažení.

 

Martin Tóth otevřel skóre proti Čisté, kterou nakonec Řevničov deklasoval osmi góly. Zkušený stoper si připsal i asistenci a měl obrovský podíl na čistém kontě. Bezchybně řídil defenzivu a včas zažehnal nebezpečí při jedné z gólovek soupeře.

 

V dresu Olešné se dařilo mladíkovi Tomáši Kočovskému. Na pozici pravého beka přes něj cesta nevedla a nebál se podporovat útok. Odměnou za dobrý výkon mu je nejen čisté konto, ale také premiérová nominace do top jedenáctky.

 

V utkání proti zavidovskému béčku ve středu hřiště bezchybně operoval Ondřej Pavlíček. Tento luženský mladík se jeví velmi dobře a již ve svém brzkém věku má nakročeno, aby se stal v Lužné klíčovým hráčem. Ze své kopačky orazítkoval břevno, nakonec se mohl radovat z cenné remízy.

 

Josef Čech v dresu Řevničova také zahrál velmi dobrý zápas. Také on byl součástí vítězného řevničovského tažení v duelu s Čistou. Nebál se hrát a v utkání si připsal pohledný gól, když špičkou kopačky po jednoduché narážečce se spoluhráčem vymetl šibenici.

 

Gól a asistence proti prvnímu celku tabulky. To je vizitka Víta Fialy, který v dresu Jesenice představoval pro fotbalisty Mšeckých Žehrovic neustálou hrozbu a byl jedním z těch, kteří se pod cenné vítězství zapsali tučným písmem.

 

Luženským hrdinou se v nastavení stal Robert Grill. Zapojil se do kombinace předcházející vlastní brance soupeře a v nastaveném čase se nejlépe zorientoval při závaru ve vápně a nekompromisním zakončením sebral zavidovské rezervě tři body. Celkově se mu utkání velmi povedlo.

 

Na druhé straně Daniel Štiller zásoboval své spoluhráče nadýchanými centry do šestnáctky a zároveň svou kopací technikou zatápěl soupeři. Z pozice pravého záložníka se dvakrát prosadil, zejména jeho elegantní lob stál za to!

 

Zápas proti Pavlíkovu se zpočátku nevyvíjel pro Městečko vůbec dobře. Ohnivec má ale ve svém týmu zkušeného Jiřího Urbana, který je střelecky při chuti. Otevřel skóre zápasu a ve druhém poločase zkompletoval hattrick! Na výhře svého celku má obrovskou zásluhu.

 

Poslední místo v sestavě kola patří lišanskému útočníkovi. Těžký zápas v Kněževsi rozhodl Václav Mutinský dvěma góly a zařídil tak svému celku veledůležité tři body. Pokud drží tomuto hráči zdraví, tým se na něj může spolehnout.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 22.05.2023 10:00 do 24.05.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.