Mám cíl 40 gólů, ale důležitější je pro mě týmový výkon, říká kanonýr Velkého Oseka Ondřej Sodoma

V mládeži prošel Slavii Praha, zahrál si za mládežnické reprezentace, a mimo jiné okusil Divizi v barvách Kolína. Momentálně hájí barvy klubu, který ho formoval od útlého věku. Hráč kola Ondřej Sodoma odpovídá v online rozhovoru pro fotbalunas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dobrý den, gratuluji k prvenství. Jak jste reagoval, když jste zjistil, že jste byl vyhlášen hráčem kola podle hlasování fanoušků?
Dobrý den, děkuji. Byl jsem samozřejmě nadšený, protože o víkendu jsme měli velmi těžký zápas. Toto ocenění je jen taková třešnička na dortu, a i vyznamenání pro celý tým.
Na jaře Vás trápilo zranění, jste už 100 % fit, popř. prozradíte nám, o co šlo?
V posledním přípravném utkání jsem si bohužel přetrhal vazy v kotníku. Stále nejsem 100% připravený, ale věřím, že to bude týden od týdne lepší.
V minulé sezoně jste jasně ovládl tabulku střelců, máte nějaký gólový cíl na tuhle sezonu?
Gólový cíl jsem si stanovil na 40 branek, ale samozřejmě je pro mě důležitější týmový výkon. Ať bude dávat góly kdokoliv z týmu, budu za ně rád.
Teď trochu do budoucna. Hrával jste vyšší soutěže, neláká Vás kvalitnější angažmá, nebo chcete jako osecký patriot dovést svůj tým co nejvýše to půjde?
Tak samozřejmě je mi stále jen 23 let. Proto nikdy neříkám nikdy. Už byla nějaká jednání, ale vzhledem k mému zranění, které jsem prodělal, jsem se chtěl nejdříve rozehrát a podle toho uvidíme, co bude po sezóně.
Váš starší bratr kope ČFL za nedaleký Kolín, je třeba do budoucna reálné, že si spolu zahrajete v jednom týmu? Třeba na sklonku kariéry.
Myslím si, že to asi oba v plánu máme. Jestli to bude na sklonku kariéry nebo už dříve se asi uvidí. Ale věřím, že si spolu ještě zahrajeme.
To je vše. Děkuji za rozhovor. Přeji Vám mnoho zdaru. Je něco, co byste chtěl vzkázat našim čtenářům?
Já děkuji. Fanoušky bych rád pozval na naše domácí zápasy, protože právě oni nám pomáhají k co možná nejlepším výkonům.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.