0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2024 17:00

26.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bezgólové střetnutí Krakovanech musely rozhodnout penalty! Kouřimští zvítězily


Branky


10

Na góly strohé utkání nabídl duel domácích Krakovan s Kouřimí. Šancí bylo k vidění podobně, jako polárních září v naší nadmořské výšce a hlavní pořadatel, který se stará o výsledkovou tabuli, měl toho odpoledne usnadněnou práci — vynikaly především obrany v čele s brankáři. Zaujal výkon jednačtyřicetiletého Martina Snížka na stoperu v hostujícím dresu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šancí pomálu

Vhled do utkání nám nabídne autentický report domácího beka Ondry Černého.

 

 

 

V dalším domácím zápase jsme přivítali trápící se Kouřim, cíl zněl jasně, vyhrát za tři body a vykročit tak za jistotou záchrany. Bohužel jsme vzhledem k absencím museli trochu pozměnit vítěznou sestavu, což se následně projevilo. Hosty jsme od začátku přehrávali, ale bohužel se nám nedařilo dostat do jejich kompaktní obrany. Šancí tak bylo pomálu a bylo jasné, že bude potřeba být v těch které budeme mít produktivní. V prvním poločase měl naši největší šanci na kopačce L. Chvojka, bohužel se místo sólového nájezdu ukvapil a vystřelil vedle. Hosté se do předu víceméně nedostávali, ale přesto měli jednu vyloženou tutovku, kdy na hranici malého vápna po centru ze strany naštěstí promáchli. Do konce poločasu se nám již nic vymyslet nepodařilo a do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

 

 

 

Zmar

Druhý poločas jsme pokračovali v bezradném dobývání, kdy jsme měli velké problémy se dostat do nějaké větší šance, hosté pozorně bránili a v pohodě jim to na nás stačilo. Do jedné vyložené šance jsme se přeci jenom dostali, bohužel Pelanta skvěle vychytal hostující gólman Havránek, kdy se nám nepodařilo vstřelit gól ani z následné dorážky. Na nějakou další šanci si bohužel nevzpomínám a utkání tak dospělo do penalt.

 

Až do noci

V penaltové loterii to dlouho vypadalo že se bude kopat až do noci, a to když na každé straně bylo snad 15 úspěšných pokusů v řadě, nakonec se však štěstí přiklonilo na stranu hostů, když náš jediný neúspěšný pokus skončil na tyči.

 



Ohlasy k zápasu


TJ SK Krakovany
Bek Ondřej Černý: Velké zklamání, bohužel nám dobývání zabezpečené obrany absolutně nesedí, celou dobu to od nás byla taková křeč, a tak jsme si moc šancí nevytvořili. Nezbývá nám tak nic jiného než pořádně potrénovat a připravit se na Osek, který nám snad bude se svým útočným pojetím sedět daleko více.




Sestavy


TJ SK Krakovany
J. Špinka [-] - M. Věříš [-] (80. R. Mochari [-] ) , M. Kutil [-] , P. Myška [-] - J. Pelant [-] , D. Horák [-] (63. P. Strejcius [-] ) , P. Kozel [-] , L. Chvojka [-] , O. Beneš [-] - O. Černý [-] , L. Neruda [-]

TJ Kouřim
L. Havránek [-] - M. Varyš [-] , O. Štuller [-] (65. J. Havlín [-] ) , V. Keltner [-] , F. Vaňkovský [-] (70. D. Zahradníček [-] ) , V. Bug [-] , P. Jirků [-] , T. Valenta [-] , M. Navrátil [-] , M. Snížek [-] , R. Světnička [-]

ŽK: 86. O. Černý , 90. L. Neruda - 53. V. Keltner .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KUMSTÁT Jiří - KUBIČEK Luboš (N), KOSMATA Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip experta: výhra domácích

Tři body zůstanou doma.

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích