Máme mladý tým, věřím že se dokážeme zlepšit, říká finalista 9. kola Michal Gerold

Dnes jsme vyzpovídali finalistu hlasování v rubrice Hráč kola, pořádanou pro skupinu B v I.B třídě krajského přeboru Jihočeského kraje. Tím finalistou je hráč týmu SK Čkyně s dvanáctkou na dresu, Michal Gerold. Dozvíte se, jak dlouho už se pohybuje ve fotbale, jak se mu chytalo v derby s Prachaticemi a jak se vlastně vůbec k fotbalu ve Čkyni dostal. Michale, máte slovo.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
V 9. kole jste dal efektní gól proti Volyni. Vzpomenete si ještě, jak k tomu došlo?
Rozhodující gól to sice nebyl, ale pro tým důležitý. Situace se vyvinula díky Lukášovi Provodů, který se skvěle uvolnil na pravé straně a předložil mi krásný centr, pak už jsem se jen soustředil na to dát gól. 2. Pro ty čtenáře, kteří o Vás mnoho nevědí: jak dlouho již hrajete a v kolika klubech jste dosud působil? Fotbal hraji už od 5ti let. Začínal jsem v Praze za Horní Měcholupy, když mi bylo 13 přestěhovali jsme se na Šumavu a přestoupil jsem do Volyně, tam jsem hrál jen 2 roky a poté šel hrát do Čkyně, kde jsem prošel celým dorostem až k mužům. 3. Vzpomenete si na Váš nejsilnější fotbalový zážitek? Nejsilnějším zážitkem pro mne bylo chytat zápas KP mužů, bylo to derby proti Prachaticům. 4. Který je Váš nejoblíbenější fotbalový klub vůbec? Oblíbených klubů mám více a jedním z nich je například Bohemians 1905. 5. Je nějaký jiný sport kromě fotbalu, kterým se zabýváte, ať už aktivně nebo pasivně? Ve volných chvílích navštěvuji fitness a občas si zahraji tenis. 6. Blíží se závěr podzimní části. Jak jste zatím spokojen s vlastním výkonem a s výsledky Vašeho týmu? S výsledky upřímně moc spokojený nejsem, očekával jsem víc bodů, ale věřím, že se dokážeme ještě zlepšit. Máme mladý tým. Je těžké hodnotit sám sebe, některé zápasy se povedly, jiné zase ne…Pořád je co zlepšovat.
Pro ty čtenáře, kteří o Vás mnoho nevědí: jak dlouho již hrajete a v kolika klubech jste dosud působil?
Fotbal hraji už od 5ti let. Začínal jsem v Praze za Horní Měcholupy. Když mi bylo 13, přestěhovali jsme se na Šumavu a přestoupil jsem do Volyně, tam jsem hrál jen 2 roky a poté šel hrát do Čkyně, kde jsem prošel celým dorostem až k mužům.
Vzpomenete si na Váš nejsilnější fotbalový zážitek?
Nejsilnějším zážitkem pro mne bylo chytat zápas KP mužů, bylo to derby proti Prachaticům.
Který je Váš nejoblíbenější fotbalový klub vůbec?
Oblíbených klubů mám více a jedním z nich je například Bohemians 1905.
Je nějaký jiný sport kromě fotbalu, kterým se zabýváte, ať už aktivně nebo pasivně?
Ve volných chvílích navštěvuji fitness a občas si zahraji tenis.
Blíží se závěr podzimní části. Jak jste zatím spokojen s vlastním výkonem a s výsledky Vašeho týmu?
S výsledky upřímně moc spokojený nejsem, očekával jsem víc bodů, ale věřím, že se dokážeme ještě zlepšit. Máme mladý tým. Je těžké hodnotit sám sebe, některé zápasy se povedly, jiné zase ne…Pořád je co zlepšovat.
Díky za rozhovor a ať se Vám daří!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.