Lucie Pavková

Reportáž

FOTO: Mutěnice na závěr prohrály, zažily ale parádní sezónu


Fotbalisté z Mutěnic se dnes na hřišti Pod Búdama rozloučili s velmi úspěšnou sezónou 2016/2017, ve které suverénně získali druhé místo. V podvečerních hodinách hostili další brněnský tým, tentokrát FK SK Bosonohy. Hosté přijeli pár minut před začátkem utkání a nestačili se na domácí borce dokonale rozcvičit. I tak první minuty patřili zcela hostujícímu týmu.


Reportáž

FOTO: Mutěnice otočily v závěru zápas s Bystrcí-Kníničky


Na hřišti Pod Búdama v Mutěnicích dnes dvě stovky fanoušků viděly neuvěřitelný zápas. Zápas plný osobních soubojů, rychlých protiútoků i obranných zákroků. Domácí "Vinaři" hostili brněnskou Bystrc, která byla dle slov několika fanouškům nejtěžším letošním soupeřem. Diváci sledovali parádní obrat Mutěnic, které ještě v 73. minutě prohrávaly 1:0.


Reportáž

Suverénní Mutěnice drží první místo


Na hřišti Pod Búdama ve středu v podvečerních hodinách probíhalo další mistrovské utkání Krajského přeboru JMK, ve kterém se střetli domácí "Vinaři" s Boskovicemi. Souboj sledovalo 140 diváků, kteří viděli, jak domácí hráči suverénně získali další tři body do tabulky a udrželi si tak první místo v tabulce. 

 


Reportáž

Čepil vystřelil Mutěnicím důležité tři body


Vinaři z Mutěnic v nedělních odpoledních hodinách hostili soupeře z Ráječka. Utkání přihlíželo 140 diváků, kteří viděli velmi těžký zápas, plný osobních soubojů, prudkých střel a nebezpečných protiútoků. Takový zápas se musel divákům velmi líbit, i když ti domácí byli ke konci malinko nervózní.


Reportáž

Šlágr kola zvládly Mutěnice


Zápas jara, který přinesl souboj o první místo v Krajském přeboru JMK, se uskutečnil v pátek, 5. května v podvečerních hodinách. Vinaři z Mutěnic zajížděli do Tišnova a s sebou vzali i plný autobus fanoušků. Oběma stranám bylo jasné, že se bude jednat o vyrovnaný souboj a že každá chyba bude hrát svou roli.


Reportáž

FOTO: Koštuřík byl jediným úspěšným střelcem zápasu


Mutěnští fotbalisté na hřišti Pod Búdama přivítali Moravský Krumlov, nad kterým zvítězili 1:0. 


Reportáž

Je to doma, to si můžou říkat fotbalisté z Mutěnic...


... nejenom, že jasně porazili Ivančice, ale také se posunuli na první místo Krajského přeboru. Tišnov, na který "vinaři" ztráceli 2 body, prohrál na domácí půdě s Rousínovem a umožnil tak Mutěnicím přezimovat v čele tabulky s náskokem jednoho bodu. 


Reportáž

Bosonohy se prosadily pozdě, body berou Mutěničtí


Tento víkend se hrálo předposlední kolo podzimní části krajského přeboru a tentokrát se vinaři z Mutěnic utkali s týmem Bosonoh.


Reportáž

FOTO: Lanžhot si proti Mutěnicím ani neškrtl


Nedělní derby mezi Mutěnicemi a Lanžhotem dopadlo lépe pro domácí hráče, kteří si s hostujícím týmem poradili až nečekaně snadno. Výsledek 4:0 nečekali ani domácí a ani hostující fanoušci, kteří byli z průběhu zápasu nemile překvapeni. 


Reportáž

FOTO: To byly ty staré dobré Mutěnice, pochvalovali si domácí příznivci


Fanoušci domácího mužstva museli být naprosto spokojeni. Nejen s výsledkem, ale také s předvedenou hrou jejich oblíbenců. Mutěnice si poradily s Bohunicemi, dvěma góly se blýskl Koštuřík.