2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2017 16:30

25.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Mutěnice otočily v závěru zápas s Bystrcí-Kníničky


Branky


0

Na hřišti Pod Búdama v Mutěnicích dnes dvě stovky fanoušků viděly neuvěřitelný zápas. Zápas plný osobních soubojů, rychlých protiútoků i obranných zákroků. Domácí "Vinaři" hostili brněnskou Bystrc, která byla dle slov několika fanouškům nejtěžším letošním soupeřem. Diváci sledovali parádní obrat Mutěnic, které ještě v 73. minutě prohrávaly 1:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání vstoupili lépe hráči Bystrce, kteří od první minuty bojovali o každý míč a první poločas právem 0:1 vyhráli. Skóre utkání otevřel ve 20. minutě Radek Lízal, který překonal obranu Mutěnic. Po tomto gólu následovalo několik šancí, a to jak na straně domácích, tak i na straně hostí. Skóre se však do poločasové přestávky nezměnilo, a tak se mohlo odcházet za stavu 0:1 do kabin.

 

Po změně stran do zápasu doslova vletěli hráči Mutěnic, kteří svou dravostí a bojovností vyhrávali každý souboj. Záložníci sbírali balóny a při každé možné příležitosti je "servírovali" útočníkům do šestnátky brněnské Bystrce. Ke srovnání došlo až v 74. minutě, kdy využil odrazeného míče výborně hrající Tomáš Novotný a z "první" propálil míč do šibenice brankáře Sovy. Neuvěřitelnou radost neměli pouze diváci na tribuně, ale také celá střídačka Mutěnic.

 

Po tomto gólu se stal zápas ještě rychlejším, bojovnějším a fanoušci sledovali, jak se oba týmy snaží získat tři body. Na světelné tabuly naskočila 86. minuta a všichni sledovali slibnou akci Mutěnic. Vysoký centr hlavičkoval do brány Lukáš Koplík, kterého však vychytal brankář Sova a vyrazil míč před sebe. V tu chvílí dobíhal kapitán Mutěnic Michal Vydařilý, který šance využil a nekompromisně zakončil k levé tyčce. Radost, která následovala po tomto gólu se nedá popsat. Tribuny jásaly, střídačka Mutěnic nevěřila vlastním očím a samotní hráči se radovali, jak to jenom šlo. Do konce zápasu zbývalo několik málo minut a Bystrc se snažila nepříznivý průběh zápas zvrátit. Ještě v poslední minutě se do šance dostali brněnští hráči, ale brankář Mutěnic Igor Šupa si s hlavičkou poradil a po jeho výkopu byl zápas ukončen.

 

I po tomto kole patří první místo Krajského přeboru Mutěnicím a nad druhým Tišnovem mají náskok jednoho bodu. V příštím kole zajíždějí "Vinaři" do Bohunic. Zápas se uskuteční ve středu, 31. května od 17:30. Bystrc bude v neděli, 4. června, od 16:30 hostit Lanžhot. Momentálně hráčům Bystrce patří třetí místo v tabulce KP JMK. 

 

AUTOR: Lucie Pavková



Sestavy


FK Mutěnice
I. Šupa [-] - T. Novotný [-] , H. Maršálek [-] , M. Vydařilý [-] - T. Drápal [-] , M. Valíček [-] (81. P. Jagoš [-] ) , R. Benešovský [-] , J. Maršálek [-] , J. Hromek [-] , L. koplík [-] (90. P. Hanák [-] ) - L. Trávník [-]

FC Dosta Bystrc-Kníničky
T. Sova [-] - J. Gryc [-] - J. Urban [-] , M. Axamit [-] - R. Chyla [-] , L. Matyska [-] - P. Imramovský [-] , P. Svoboda [-] , T. Závorka [-] , O. Makiš [-] , R. Lízal [-]

ŽK: 13. H. Maršálek , 20. L. Trávník , 51. T. Novotný , 54. T. Drápal - 25. O. Makiš , 29. M. Axamit , 48. L. Matyska , 84. R. Lízal .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: Marinč Lukáš - PETKO Marko, ŠPAČEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.