FOTO: To byly ty staré dobré Mutěnice, pochvalovali si domácí příznivci


0

Fanoušci domácího mužstva museli být naprosto spokojeni. Nejen s výsledkem, ale také s předvedenou hrou jejich oblíbenců. Mutěnice si poradily s Bohunicemi, dvěma góly se blýskl Koštuřík.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V utkání to byly zase ty "staré" dobré Mutěnice, které na svého soupeře vletí od první minuty a zároveň je ani nepustí k žádné vážnější akci. Odměnou jim jsou velmi důležité tři body, které tak zůstaly po výhře nad Bohunicemi doma. První branka utkání padla již v 7. minutě, kdy se nekompromisně prosadil útočník Dalibor Koštuřík, který využil skvěle načasované přihrávky od Vítě Lamáčka. Do konce poločasu proběhlo několik dalších slibných akcí a to na obou stranách, však žádná neskončila brankou. Do kabin se tak odcházelo za stavu 1:0. 

 

Po změně stran přišel rychlý gól a mutěnští fanoušci se mohli ve 49. minutě podruhé radovat. Střelcem branky se stal opět nezastavitelný kapitán Dalibor Koštuřík. O deset minut později přišla další slibná akce, které díky pohotové hlavičce Hynka Maršálka skončila brankou a skóre utkání se tak naposledy změnilo - 3:0. Do konce utkání viděli fanoušci další podařené akce, ale také skvělé zákroky mutěnských obránců, kteří se snažili za každou cenu udržet čisté konto, což se jim také povedlo. Za zmínku stojí perfektní výkon brankáře Mutěnic - Filipa Kratochvíla, který svými jistými zákroky kluky hodně podržel. Utkání sledovalo 150 diváků, kteří mohli vidět dohromady 7 žlutých karet, což akorát dokazuje, že se jednalo o bojovný zápas, který tentokrát skončil lépe pro Mutěnice. 

 

AUTOR: Lucie Pavková



Sestavy


FK Mutěnice
F. Kratochvíla [-] - L. Kupčík [-] , T. Novotný [-] , H. Maršálek [-] - J. Maršálek [-] (88. P. Jagoš [-] ) , J. Hromek [-] , T. Drápal [-] , M. Vydařilý [-] , V. Lamáček [-] (80. M. Bíza [-] ) , L. koplík [-] (85. P. Varmuža [-] ) - D. Koštuřík [-]

TJ Tatran Bohunice
M. Gruber [-] - M. Král [-] , O. Masařík [-] (83. P. Macháček [-] ) , J. Pospíšil [-] (54. P. Hlavoň [-] ) , D. Musil [-] - T. Šabršula [-] (80. J. Hanusek [-] ) , M. Vavřík [-] - N. Burčík [-] , O. Ullmann [-] , M. Šembera [-] (67. P. Lidmila [-] ) , A. Bachdasaryan [-]

ŽK: 35. L. koplík , 70. J. Hromek , 82. M. Bíza - 37. N. Burčík , 41. M. Král , 55. O. Masařík , 56. T. Šabršula .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: KUNICKÝ Libor - LÍKAŘ Petr, VINKLÁREK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.