1:4
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2017 17:30

28.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Mutěnice na závěr prohrály, zažily ale parádní sezónu


Branky


29. P. Lamáček - 18. J. Chalupský , 23. S. Lerch (p.) , 62. I. Belko , 88. P. Kulík
0

Fotbalisté z Mutěnic se dnes na hřišti Pod Búdama rozloučili s velmi úspěšnou sezónou 2016/2017, ve které suverénně získali druhé místo. V podvečerních hodinách hostili další brněnský tým, tentokrát FK SK Bosonohy. Hosté přijeli pár minut před začátkem utkání a nestačili se na domácí borce dokonale rozcvičit. I tak první minuty patřili zcela hostujícímu týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hráči Bosonoh doslova do zápasu "vletěli", byli aktivnější, dravější, rychlejší a vyhrávali veškeré souboje ve vzduchu. Tento styl hry se jim po osmnácti minutách vyplatil a Chalupský Jiří z Bosonoh se postaral o první změnu skóre - 0:1. O pět minut později byl proti Mutěnicím nařízen pokutový kop a o jeho proměnění se postaral hráč s číslem dva, Lerch Stanislav - 0:2.

 

Po necelých deseti minutách došlo k třetí změně skóre, tentokrát se o ni zasloužil domácí útočník, Patrik Lamáček (dorostenec, ročník 2001), který využil perfektní přihrávky po individuální akci Marcela Čepila a snížil na 1:2. Druhý zmiňovaný hráč Mutěnic mohl zařídit srovnání skóre, ale při zakončování mu chybělo to správné umístění a míč bohužel neskončil v síti hostujícího brankáře. Za stavu 1:2 se tak odcházelo do kabin.

 

O poločase probíhalo klasické losobání zakoupených zpravodajů. Tak jako tradičně i dnes byli na místě tři velké potravinové balíčky, které si odnesli fanoušci, kteří přivítali na hřiště Pod Búdama. Další zajímavostí bylo, že ke každé zakoupené vstupence si mohl fanoušek vzít v místní hospůdce pivečko zdarma. Škoda jen, že dnešnímu zápasu přihlíželo jenom 120 diváků. No jo, práce ve vinohradě bohužel na některé vinaře nepočká.

 

Po změně stran hosté do zápasu opět pořádně vletěli, i když šlo vidět, že domácí hráči moc chtějí, ale k jejich smůle se jim dnes vůbec nedařilo. Do hry se v průběhu druhého poločasu dostali také mladičtí a nadějní dorostenci Mutěnic - Pavel Jagoš (ročník 1998) a Adam Michna (ročník 1999). Dále do druhého poločasu naskočili také Matěj Valíčej, Pavel Hanák a snad uzdravený útočník Dalibor Koštuřík.

 

Škoda jen, že se jim nepodařilo Bosonohy více potrápit. Na druhou stranu hráči Bosonoh některé situace na hřišti příliš nezvládali a několika sprostými slovy počestovali jak protihráče tak i samotné rozhodčí. Naštěstí se zápas dohrál v klidu a Bosonohy si ke třem bodům připsaly také čtyři žluté karty. Výhru Bosonoh 1:4 pak svými góly zařídili Belko Ivan a Kulík Petr.

 

Po dnešním zápase patří Bosonohám čtvrté místo a pokud Bohunice o víkendu nevyhrají, tak jim také zůstane. Mutěnice mají již dnes jasné krásné druhé místo a na třetí Bystrc mají náskok hned 10ti bodů a na první Tišnov ztrácejí pouze 8 bodů. I tak klobouk dolů. Jelikož se "Vinaři" celou sezónu potýkali se zdravotními problémy a mnohé čekali krásné životní události (zasnoubení, svatby, státnice), poprali se s sezónou 2016/2017 na výbornou a právem si odnáší stříbrnou "placku" v Krajském přeboru JMK. 

 

Autor: Lucie Pavková



Sestavy


FK Mutěnice
F. Kratochvíla [-] - T. Novotný [-] , L. Trávník [-] , H. Maršálek [-] - L. koplík [-] (84. P. Hanák [-] ) , J. Maršálek [-] (81. A. Michna [-] ) , T. Drápal [-] (68. D. Koštuřík [-] ) , J. Hromek [-] , R. Benešovský [-] - P. Lamáček [-] (78. P. Jagoš [-] ) , M. Čepil [-] (73. M. Valíček [-] )

FK SK Bosonohy
T. Maloň [-] - J. Homola [-] , S. Lerch [-] - J. Chalupský [-] , I. Belko [-] - M. Fretzer [-] (40. J. Machát [-] ) - T. Kaňa [-] , D. Břežný [-] , J. Šíma [-] , J. Štourač [-] (75. P. Kulík [-] ) , R. Havlík [-] (78. O. Osladil [-] )

ŽK: 22. L. Trávník , 73. T. Novotný - 67. D. Břežný , 69. J. Chalupský , 72. S. Lerch , 85. J. Šíma .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: TUNKA Lukáš - PETKO Marko, PAPUGA David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.