1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2016 14:30

13.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bosonohy se prosadily pozdě, body berou Mutěničtí


Branky


0

Tento víkend se hrálo předposlední kolo podzimní části krajského přeboru a tentokrát se vinaři z Mutěnic utkali s týmem Bosonoh.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstoupily do zápasu opatrně a pěkné akce byly viděny na obou stranách. První branka utkání padla až ve 44. minutě a fanoušci Mutěnic se mohli radovat z toho, že jejich kanonýr Dalibor Koštuřík otevřel skóre utkání. Nutno podotknout, že veškerá gólová akce započala u Lukáše Trávníka, který si perfektně zpracoval balón a vystřelil na domácího brankáře, Koštuřík však pohotově a nepříjemně letící balón tečoval a branka byla na světě. 

 

Po poločasové přestávce padla branka mnohem rychleji a opět na straně hostí, kdy se po šesti minutách na hřišti prosadil střelec Marcel Čepil, který se pomalu ale jistě vrací po zranění zpátky na hřiště a mohl tak ve 46. minutě vystřídat bojovníka Víťu Lamáčka. Brankář hostí Filip Kratochvíla už měl jistě vidinu dalšího čistého konta, kterou mu nakonec sebral domácí záložník Dostálek, který stihl v 88. minutě upravit skóre na 1:2. I tak ale patří Mutěnice mezi týmy s nejméně obdrženými brankami. Zajímavý a do poslední chvíle napínavý fotbal sledovalo přibližně 150 diváků. 

 

AUTOR: Lucie Pavková



Ohlasy k zápasu



FK Mutěnice
Lucie Pavková: Jak můžeme vidět ze zápisu, do hry vstoupili také Radek Benešovský a Pavel Varmuža, kteří se dávají pozvolna do kupy, aby pak na jaro mohli Mutěnicím pomoct potrápit první Tišnov. Momentálně Mutěnice ztrácejí pouze 2 body a v posledním kole budou hostit tým Ivančic osidlující 4. místo. Můžeme tedy očekávat souboj o umístění v tabulce. Bosonohy jsou po tomto utkání na 12. místě a v posledním kole je čeká velmi silný soupeř a to Sparta Brno. Jak to nakonec všechno dopadne se dozvíme již tento víkend, a proto neváhejte a běžte své oblíbené týmy podpořit.



Sestavy


FK SK Bosonohy
T. Maloň [-] - D. Břežný [-] , J. Ovčačík [-] (72. O. Osladil [-] ) , J. Homola [-] , J. Šíma [-] - J. Chalupský [-] , J. Machát [-] (69. M. Fretzer [-] ) , P. Moučka [-] , R. Dostálek [-] - J. Štourač [-] (87. O. Havlík [-] ) , R. Havlík [-]

FK Mutěnice
F. Kratochvíla [-] - L. Kupčík [-] , T. Novotný [-] , H. Maršálek [-] - J. Maršálek [-] , L. Trávník [-] (85. M. Bíza [-] ) , T. Drápal [-] (90. R. Benešovský [-] ) , M. Vydařilý [-] , V. Lamáček [-] (46. M. Čepil [-] ) , L. koplík [-] - D. Koštuřík [-]

ŽK: 55. M. Vydařilý , 88. M. Čepil .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Heger Michal - WEISS Michal, LAZAR Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.