Václav Ibrmajer

Reportáž

Hradecká Slavia se proti Novému Městu nedokázala prosadit a po jediné inkasované brance prohrála


Fotbalisté Slavie měli v obou poločasech šance na skórování, kýženou branku ale nevstřelili. Novému Městu tak ke tříbodové radosti stačila jediná trefa.


Reportáž

Jaroměř porazila Slavii po penaltách


Po bezbrankovém zápase se Jaroměři stoprocentně podařil penaltový rozstřel, který rozhodl o dvoubodové výhře nad hradeckou Slavií. 


Reportáž

FOTO: Boharyně a Hradec se rozešly smírně


Bystřice sice vedla po gólu Rejmánka, Královéhradečtí však dokázali zásluhou Mukařovského proměněného pokutového kopu srovnat na konečných 1:1. 


Reportáž

Vysoká zvítězila na hřišti Slavie


Slavia v zápase s Vysokou nedokázala využít své příležitosti, mezi které patřila i penalta. O něco přesnější v zakončení byli hosté z Vysoké, kteří ve druhém poločase využili chyby domácích a pojistili své vedení. 


Reportáž

Slavia zdolala Libčany po penaltách


Ve vyrovnaném utkání se jako první do vedení dostali hosté, kteří však ve druhém poločase o svůj jednogólový náskok přišli. Libčany dokonce sahaly po vítězství, když v nastavení druhého poločasu kopali penaltu, v tento moment se ale zaskvěl brankář Jan Moník, který penaltu chytil, a poslal tak zápas do rozstřelu. 


Reportáž

Slavia zvítězila na hřišti Broumova


Slavia díky dvougólovému Michalu Hlouškovi slaví výhru ze hřiště Broumova. 


Reportáž

Slavia zvítězila na hřišti Rychnova


Rychnovští na začátku zápasu neproměnili pokutový kop, což Slavia potrestala dvěma rychlými góly. Hosté ve druhém poločase přidali i třetí gól a z Rychnova si odvezli tři body.


Reportáž

Slavia otočila skóre s Trutnovem získala tři body


Hradecká Slavia v zápase inkasovala jako první, ještě v prvním poločase se jí ale podařilo vyrovnat. V závěrečné dvacetiminutovce vstřelili hosté další dva góly, a rozhodli tak o vítězství 1:3.


Reportáž

Hradecká Slavia utnula myšlenky Stěžer na postup


Slavia se dostala po gólu Erbera do vedení, ketré již do konce utkání nepustila a Stěžerám se rozplynul sen v podobě postupu.


Reportáž

Kunčice inkasovaly doma od Slavie deset branek, Mukařovský vsítil gólů 6


Divoká úvodní čtvrhodina ukázala, že padne hodně gólů. Domácí mohli několikrát srovnat a utkání by možná bylo výsledkově vyrovnanější, ale svoje šance neproměnili a tak úřadovala Slavia v čele se svým střelcem Mukařovským.