0:2
(0:1)
35. M. Hloušek (p.)
75. M. Hloušek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2016 17:00

3.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavia zvítězila na hřišti Broumova


Branky


35. M. Hloušek (p.) , 75. M. Hloušek
0

Slavia díky dvougólovému Michalu Hlouškovi slaví výhru ze hřiště Broumova. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavia se dostává do vedení

Hradecká Slavia vstoupila do zápasu aktivně a hned od úvodu se dostávala do šancí. V páté minutě hosté rozehrávali přímý kop a domácí gólman Jakub Drahorád se musel natáhnout, aby střelu Davida Veselského vyrazil. Hráči Slavie se dostávali ke svojí kombinační hře, kterou se domácí snažili překazit důraznou hrou do těla. Broumovští se do nadějné šance dostali v osmé minutě, kdy se po pravé straně dostal do úniku Marek Gago, jeho následné zakončení se ale mezi tři tyče nevešlo a skončilo mimo. Broumovští i v dalších minutách hrozili náznaky rychlých brejků, v takových situacích ale vše řešil slávistický brankář Jan Moník, který sbíral průnikové přihrávky Broumova.

 

V zakončení se dlouho nedařilo ani hostům. Ti se ve dvacáté první minutě dostali do protiútoku, který sice broumovská obrana zblokovala, míč se ale znovu odrazil na kopačky hostů. Zakončení Slavie však mířilo pouze do středu branky, kde byl připravený gólman Jakub Drahorád. Nerozhodné skóre trvalo až do třicáté páté minuty. V té době broumovský brankář fauloval Šimona Dernera, který se osamocený dostal do vápna Broumova, a rozhodčí nařídil pokutový kop. Penalty se ujal Michal Hloušek, který bezpečně proměnil a poslal Slavii do vedení. Ve zbývajících minutách prvního poločasu se oba týmy dostaly k dalším náznakům šancí, ty ale zůstaly neproměněny. Hradecká Slavia si tak z první půle odnesla vedení 0:1. 

Hosté pojišťují vedení

Ve druhém poločase se obraz hry příliš nezměnil. Broumovští se snažili využívat rychlé protiútoky, které však strádaly kvůli nepřesným přihrávkám. Slávisté dobývali houževnatou obranu a pomocí centrovaných balonů do vápna se pokoušeli o vstřelení druhého pojišťovacího gólu. Po sérii střeleckých pokusů, které však většinou mířily pouze do náručí obou gólmanu, přišla sedmdesátá minuta. Broumovský Jakub Drahorád chtěl vyběhnout proti dlouhému balonu Slavie, míč se však odrazil na kopačku Michala Hlouška, který dlouhým lobem přehodil vysunutého brankáře Drahoráda a zvýšil na 0:2. Ve zbývající čtvrthodině se Broumovu nepodařilo vstřelit kontaktní branku, a Slavia tak dovedla utkání do vítězného konce. 



Ohlasy k zápasu



FC Slavia Hradec Králové
Josef Pleskot - trenér FC Slavia HK: Vítězství na horké půdě v Broumově se nerodilo lehce, přesto si myslím, že bylo zasloužené. Jsme rádi, že jsme dokázali bodovat po nepovedeném domácím zápase s Jičínem.



Sestavy


TJ Slovan Broumov
J. Drahorád [-] - J. Michálek [-] , J. Schubert [-] , M. Štejnar [-] , D. Panny [-] - E. Wilke [-] , M. Gago [-] (26. D. Svoboda [-] ) , P. Gajdoš [-] , J. Šimon [-] - L. Hanzlík [-] , J. Rolník [-] (68. M. Dostál [-] )

FC Slavia Hradec Králové
J. Moník [-] - T. Erber [-] (84. J. Bajer [-] ) , J. Lán [-] , M. Hloušek [-] , M. Šolc [-] - M. Dostál [-] , D. Veselý [-] - Š. Derner [-] - M. Mottl [-] , V. Horák [-] , M. Hutla [-] (76. J. Špaček [-] )

ŽK: 7. M. Štejnar , 34. J. Drahorád - 37. Š. Derner , 44. M. Dostál , 89. D. Veselý .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Pešava Otakar - MIŠKAŘ Karel, LAVRENČÍKOVÁ Jindra.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.