Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 17:00

24.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kunčice inkasovaly doma od Slavie deset branek, Mukařovský vsítil gólů 6


0

Divoká úvodní čtvrhodina ukázala, že padne hodně gólů. Domácí mohli několikrát srovnat a utkání by možná bylo výsledkově vyrovnanější, ale svoje šance neproměnili a tak úřadovala Slavia v čele se svým střelcem Mukařovským.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Divoký úvod

K zápasu rezerv na půdu posledního týmu tabulky Kunčic přijela Slavia HK. Hned od úvodních minut bylo jasné, že se bude hrát otevřený fotbal s mnoha šancemi na obou stranách. Na gól se čekalo jen do 5. minuty, kdy Slavia měla autové vhazování, na které si po lajně naběhl Rohlíček, podél brankové čáry prokličkoval do vápna a naservíroval míč na malé vápno, kde byl sám Šimon Derner a lehce míč poslal do sítě – 0:1. Hned za minutu obral o míč domácí hráče Jaroš, potáhl míč kousek podél lajny a poslal přesný centr do vápna na volného Jana Mukařovského, který z voleje poslal míč nekompromisně pod břevno – 0:2. Kunčice se ani neoklepaly a znovu inkasovaly. Křižný balón od obránců Slavie se dostal na lajně k Jarošovi, jenž opět neomylně poslal míč za obranu, kam si naběhl tentokráte Šimon Derner, pohodlně zpracoval míč a poslal ho podél brankáře Ondřeje Vítka do branky potřetí – 0:3. Domácí hráči se také dočkali a rychle snížili. Dlouhý nákop nedokázala obrana Slavie zpacifikovat, míč proskákal až za obranu, kde si s ním poradil domácí matador Michal Doležal a o tyč vstřelil branku – 1:3. V minutě 16. to bylo už jen o gól. Brankář Kunčic zvolil dlouhý nákop, který znovu nadělal problémy hostující obraně, které se míč nepodařilo odkopnout a Jakub Mrázek pohodlně skóroval – 2:3. Do další šance se dostal agilní Jaroš, po rohu si našel odražený míč a vyslal přízemní střelu z 35ti metrů skrz klubko hráčů ve vápně, ale brankář skvěle zasáhl a míč zalepil do svých rukavic. Kunčice mohly vyrovnat, když se k přímému volnému kopu postavil Doležal a vyslal prudkou střelu, kterou však Jan Šebesta v brance Slavie vyrazil na roh. Následně se hra trochu uklidnila a ubylo šancí, protože domácí většinou ztroskotali na tom, že si vzal míč Jakub Mrázek a nesmyslně kličkoval, až se ukličkoval a hosté najednou nedokázali vyřešit správně finální přihrávku povětšinou ze stran před branku. Tak se měnilo skóre “až“ v 33. minutě. Záložník Slavie Hutla zatáhl míč po lajně, poslal míč před branku, kde si ho našel Jan Mukařovský a zvýšil na 4:2. Do konce poločasu ještě dvakrát zahrozili domácí. Nejprve šel domácí útočník sám ze strany na Šebestu, který vyrazil míč před sebe a následně jej v leže odkopl do bezpečí. Poté měli domácí znovu výhodu trestného kopu, který našel ve vápně Laštovičku, ten hlavou zamířil do branky, jenže neuvěřitelným reflexem vyrazil Šebesta míč nad branku. Poslední slovo v prvním poločase měla Slavia. Na pravé straně hřiště proběhla narážečka mezi Rohlíčkem a Hutlou, který poslal míč před branku a domácí stoper srazil míč přesně do protipohybu brankáře – 2:5.

Deset!

Druhou polovinu zápasu po změně stran začaly lépe domácí Kunčice. Ve 49. minutě se postavil k trestnému kopu střídající hráč, vyslal prudkou střelu pod břevno, ale Šebesta znovu vyrazil na roh. V 54. minutě se dostal do dobré pozice za obranou hostu útočník Kunčic Mrázek, krásnou šajtlí mířil k tyči, ale Šebesta s vypětím všech sil míč vyrazil. Domácí své šance nevyužili, tak udeřili znovu hosté z Orlické kotliny. Hutla si na lajně krásně obhodil protihráče a znovu poslal přesnou nahrávku před branku na Jana Mukařovského, jenž se nemýlil a završil tak hattrick – 2:6. O minutu později si nahrávali domácí obránci tak vlažně, že míč vystihl Derner, mohl postupovat sám, ale viděl nabíhajícího Jana Mukařovského, který poslal míč po zemi podél brankáře do sítě – 2:7. V 67. minutě se radovalo i početné domácí publikum. Kunčice vyslaly míč za obranu na svého útočníka, praporek pomezního zůstal nepochopitelně dole, tak útočník pelášil ze strany sám na branku, dobře si všiml osamoceného Michala Doležala vedle sebe, kterému nahrál a ten dal lehce gól do prázdné branky – 3:7. V 70. minutě ukázal rozhodčí benevolentnost v takovémto utkání, když hostující brankář lehce nakopl protihráče a dostal pro něj v tu chvíli milosrdnou žlutou kartu. Pojďme se ale vrátit radši ke gólům. V 72. minutě poslal Klicnar pas na lajnu Hutlovi, který zatáhl míč do vápna a pod sebou našel koho jiného, než Jana Mukařovského – 3:8. O deset minut později vyslal Hutla za obranu Klicnara, který běžel sám, ale ukázal týmového ducha a nahrál úplně volnému Janu Mukařovskému, který uklízel do prázdné branky k tyči a završil tím dnes druhý hattrick – 3:9. Slavia se kulaté desítky přeci jen dočkala. Po rohovém kopu se domácím několikrát nepovedlo odkopnout míč z vápna a asi až třetí střela v podání Tomáše Ibrmajera prošla do sítě – 3:10. V Kunčicích je vidět velmi sympatické prostředí, protože i když B mužstvo poslední zápasy dostává většinou příděl a je na poslední místě tabulky, vždy se sejde větší počet diváků a v přístřešku u bufíku udělají hezkou atmosféru až pouťovým utkáním.



Ohlasy k zápasu



FC Slavia Hradec Králové B
Martin Krempa - trenér: Přestože naše vítězství je naprosto zasloužené, úvod zápasu byl dost divoký a v 15. minutě jsme vedli 3:2. Domácí hrozili pouze z brejků, přesto se nám podařilo odkočit na rozdíl dvou branek až na konci prvního poločasu. Druhou polovinu proměnil ve svou exhibici Honza Mukařovský a po krásných akcích celého týmu vstřelil 6 branek. Stále je tak ve hře o titul krále střelců.



Sestavy


SK Bystřian Kunčice B
O. Vítek [-] - J. Matoušek [-] , M. Doležal [-] , D. Mihl [-] , R. Novák [-] , P. Pechar [-] , J. Laštovička [-] , J. Mrázek [-] , R. Vlášek [-] (46. R. Feko [-] ) , D. Šolc [-] , J. Srpek [-]

FC Slavia Hradec Králové B
J. Šebesta [-] - J. Špaček [-] (64. D. Bartoš [-] ) , T. Ibrmajer [-] , V. Šimůnek [-] , D. Šauer [-] - M. Klicnar [-] , L. Rohlíček [-] - M. Hutla [-] , J. Mukařovský [-] - M. Jaroš [-] , Š. Derner [-] (75. P. Veselý [-] )

ŽK: 78. R. Feko - 41. M. Jaroš , 70. J. Šebesta , 84. T. Ibrmajer .
Místo: Kunčice. Počet diváků: 71. Rozhodčí: Grossman Martin - KOSAŘ Jakub, STRÁNSKÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.