Hráčem Podzimu, 1.B třída sk. B, se stává...

Datum kola: 25.11.2015

Je dobojováno. Hlasování je u konce a tím je znám vítěz v anketě o hráče podzimu. Kdo získá hlavní cenu? Každý vítěz se musí do 10.2.2016 zaregistrovat, aby se mohl dostat do slosování o celkového vítěze, kam bude patřit prvních deset vítězů s nejvíce hlasy.

Výsledky hlasování



Jan Tesař

60%

Jak Jana Tesaře ohodnotil Václav Hanzlík, asistent trenéra? „Patří mezi nejstarší hráče týmu, vyniká však svou bojovností, na hřišti je vždy hodně slyšet, burcuje celý tým a v případě potřeby dokáže i zvýšit hlas. Navíc se velmi často tlačí do zakončení a je platný při standardních situacích. Nosí kapitánskou pásku.“

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Tomáš Mráz 22%
3. Michal Gerold 8%


0

Vacovský zkušený hráč Jan Tesař se stal Hráčem podzimu v I.B skupině B! Na druhém místě skončil Tomáš Mráz z Volyně - za čtrnáct podzimních kol inkasoval pouze sedm branek. Celkem 9x udržel čisté konto, z toho šest kol v řadě za sebou. Žádný jiný gólman v naší soutěži se podobnou bilancí pochlubit nemůže. Bronz bere Michal Gerold z SK Čkyně - dával důležité branky a táhnul tým i v těžkých chvílích, dvakrát dokonce na podzim naskočil do branky, jednou po vyloučení gólmana, podruhé dokonce na celý zápas proti Vlachovu Březí.

 

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.