Hráčem 14. kola, 1.B třída sk. B, se stává...

Datum kola: 14.11.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Michal Gerold

29%

z týmu SK Čkyně zvítězil v hlasování o hráče kola již podruhé. Nyní byl nominován kromě jiného také za svůj důležitý úvodní gól do šatny, který vstítil v divokém, na branky bohatém utkání předehrávky 14. kola. Byl to shodou okolností jediný gól, který padl ještě v prvním poločase příslušného utkání. Tím si od vás vysloužil 29% všech hlasů a celkové první místo. Gratulujeme a doufáme, že již brzy vám budeme moci přinést exkluzivní rozhovor s vítězem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Jakub Kovář 28%
3. Ondřej Páca 21%


0

Výsledky hlasování byly, jak vidno, velmi vyrovnané. Pouhé jedno procento hlasů odsunulo na druhé místo jednoho z obránců, kterého jsme přesunuli z jeho původního postu v záloze.

 

Je jím Jakub Kovář z týmu FC WESTRA Sousedovice, jež byl do Sestavy kola nominován za svou rychlou odpověď na ještě rychlejší gól soupeře, když na rekordní branku Vacova z 1. minuty zápasu reagoval vyrovnávacím gólem o 7 minut později. To mu také od vás vyneslo 28% všech hlasů a celkové druhé místo.

 

Ondřej Páca z týmu TJ Sokol Bělčice byl jedním ze dvou hráčů, kteří ve 14. kole naší ligy vstřelili čistý hattrick. Svou druhou brankou navíc vyrovnával stav utkání a třetím gólem definitivně zvrátil stav utkání na stranu Bělčic. Za tento ojedinělý kousek si od vás vysloužil 21% všech hlasů a celkové třetí místo v hlasování. 

 

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.