EXPERT TIP - 14.kolo Vysočina | 1.B třída sk. B, 2016-2017

Datum kola: 6.11.2016

0

Expertem pro předehrávané 14. kolo, kterým se uzavře podzimní část bojů v 1.B třídě sk. B se stal Jan Jabůrek, který funkcionářsky působí ve dvou klubech soutěže - vedoucí Náměště a posledních Hartvíkovic. Jan Jabůrek tipuje, že si všechny domácí týmy užijí vítěznou rozlučku s podzimem.




Jan Jabůrek

Jan Jabůrek (41 let) nám o sobě řekl: ,,Hráčskou kariéru jsem vzhledem ke zdravotním komplikacím od mládí ani nezahájil a hned v devatenácti letech jsem začal trénovat dorost Hartvíkovic, který postoupil do Jihomoravského kraje. Po třech letech u dorostu jsem přešel na funkci vedoucího družstva mužů, se kterým jsem absolvoval během deseti let pět postupů z III.třídy až do divize. Po omlazení kádru se Hartvíkovice propadli do 1.A a poté začali od začátku s domácími hráči a já jsem přešel do Náměště nad Oslavou, kde jsem byl jako funkcionář u postupu do KP, ale vzhledem k upřednostnění domácích hráčů se dobrovolně putovalo do 1.A a já jsem si na rok a půl odskočil do Čáslavic, abych se letos v létě opět vrátil do Náměště, která mezi tím sestoupila do 1.B. Aktuálně se snažím pomáhat v Náměšti i v Hartvíkovicích a to jak funkcionářsky, tak trenérsky u mládeže."

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 94 - 6 - 0 %
Komentář experta:

Domácí jsou favoritem, i když v posledním zápase jejich nejlepší střelci pro zranění střídali a Kučera obdržel červenou kartu. I přes tato citelná oslabení by měla jejich herní kvalita v domácím prostředí stačit, i přesto, že Měřín zatím venku inkasoval jasně nejméně branek ze všech týmu a to pouze devět.

Tip experta: 1 58 - 30 - 12 %
Komentář experta:

Křoví po vynikajícím začátku, kdy získali ve třech kolech 9 bodů poté dost ztratilo a tak bych favorizoval spíše domácí. Hartvíkovice v posledních zápasech začali bodovat a udrželi třikrát čisté konto, jenomže poté se zranil velezkušený Záviška a najednou prohráli Hartvíkovice dva celkem existenční zápasy s týmy z chvostu tabulky a teď je čeká další zápas o 6 bodů s předposledním týmem tabulky.

Tip experta: 1 33 - 27 - 40 %
Komentář experta:

V Nedvědici se nehraje lehce a získala doma již 12 bodů, u Velké Bíteše se těžko odhaduje jestli se neobjeví nějací hráči z Áčka, ale rozhodně je Velká Bíteš silnější doma než venku a tak bych se opět přiklonil k jedničce. I vzhledem k posledním výsledkům obou týmů, když Nedvědice již třikrát za sebou vyhrála, zatímco Bíteš naopak dvakrát za sebou prohrála.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Velký Beranov v posledních třech zápasech uhrál 7 bodů a nastřílel 15 branek a proti Třebelovicím, které naopak ve třech zápasech 14x inkasovali a jejich obrana je druhá nejhorší v soutěži, tak očekávám opět celkem jasnou jedničku a mohlo by padnout i docela dost branek.

Tip experta: 1 94 - 6 - 0 %
Komentář experta:

Znovu bych favorizoval domácí, kteří sice uhráli venku více bodů než doma a na domácím hřišti již třikrát prohráli a proti výhrou v Hartvíkovicích povzbuzeným Kněžicím budou přece jenom stále ještě domácí favoritem. Moravec jsem viděl v průběhu podzimu dvakrát se zcela opačným výsledkem, když jednou Moravci vše vyšlo (v Hartvíkovicích) a podruhé v Náměšti, kde ovšem na domácí nestačili.

Tip experta: 1 79 - 18 - 3 %
Komentář experta:

Radešínskou Svratku jsem ještě letos neviděl a Svratce patří v tabulce domácích zápasů až předposlední místo, ale Štěpánov jde v posledních zápasech hodně dolů a má za sebou sérii pěti proher a v tabulce venkovních zápasů jsou také až předposlední a proto si myslím, že i v tomto případě to dopadne vítězstvím domácích.

Tip experta: 1 88 - 6 - 6 %
Komentář experta:

Oba týmy jsem viděl aktuálně v poslední době v Náměšti a tam rozhodně předvedli lepší výkon Rapotice. Jenomže Dukovany doma ještě neztratili ani bod a inkasovali pouze 3 branky a tak bych v podstatě už tradičně tipoval jedničku. I když to bude derby zápas a ten může dopadnout jakkoliv.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Petr Munduch 6
2. Jakub Doušek 6
3. Jan Jabůrek 6
4. Milan Neugebauer 6
5. Josef Dvořák 6
6. Jiří Křoustek 5
7. Veronika Jabůrková 5
8. Martin Fojtášek 5
9. Tomas Brazda 5
10. Lukáš Broža 5
11. Marek Jašek 5
12. Jakub Bělehrad 5
13. Luboš Řezníček 5
14. Tomáš Jabůrek 5
15. Miloslav Kafka 4
16. Ondra Jurka 4
17. Martin Drdla 4
18. Rostislav Kittler st 4
19. Dušan Vlček 4
20. Jiří Šoukal 4
21. Tomáš Toufar 4
22. Tomáš Laš 4
23. Vítězslav Rous 4
24. Jan Kříž 4
25. Pavel Procházka 4
26. Marek Veselý 4
27. František Smejkal 4
28. Jakub Sýkora 4
29. Karel Krejčí 4
30. Martin Mužátko 4
31. Tomáš Klíma 3
32. Pavel Černý 3
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.