Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 13:30

14.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravec si připsal šestou výhru v řadě


Branky


0

Moravec dokázal Kněžice porazit i v odvetném utkání 4:1. Tři body zajistil domácím výborný vstup do druhého poločasu. Hráčem utkání se stal domácí kapitán a střelec hattricku Martin Černý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle

Na těžkém terénu se během prvního poločasu hrál spíše bojovný zápas s množstvím osobních soubojů. Domácím se zpočátku vůbec nedařila kombinace. Jako první udeřili hosté, kteří dokázali přetavit první střelu na branku v zápase ve vedoucí gól. Poté se konečně osmělili i domácí, Kovář z dvaceti metrů vyzkoušel hostujícího Kourka. V 15. minutě se již domácí prosadili střelecky. Slavíček vysunul na pravém křídle Juračka, který přihrávkou našel na malém vápně Martina Černého, který míč poslal do protipohybu brankáře hostí - 1:1. Tato branka přinesla domácím klid na kopačky a byli do konce poločasu aktivnějším týmem, zatímco hosté hrozili pouze z rohových kopů a ostatních standardních situací. Skóre se však již do konce první půle nezměnilo.

Výborný vstup do druhého poločasu zajistil domácím tři body

Ihned po změně stran začal řádit domácí kapitán Martin Černý. Hned ve 47. minutě využil přihrávky Františka Kováře a z následující akce prostřelil Kourka v bráně hostí i potřetí. Završil tak tímto svůj hattrick a upravil skóre na 3:1. Další branka na sebe nenechala dlouho čekat a v 56. minutě si na Slavíčkův rohový kop naskočil František Kovář - 4:1. Od této chvíle se utkání spíše dohrávalo, po sérii střídání tempo upadlo, i přesto si domácí vytvořili několik dalších zajímavých příležitostí, které však zůstaly nevyužity. Tu největší neproměnil v 72. minutě Pavel Červinka, který nastřelil pouze hostujícího Kourka. V 87. minutě ještě dostal červenou kartu domácí Filip Kudiovskýza strčení do protihráče, který ho předtím fauloval.

Domácí díky povedené druhé polovině podzimu přezimují na třetím místě. Kněžice jsou na jedenáctém místě a ve velmi vyrovnané dolní polovině tabulky budou na jaře hrát o záchranu v soutěži.



Sestavy


TJ Moravec
L. Fiala [-] - L. Slavíček [-] , M. Černý [-] , F. Kovář [-] , J. Kachlík [-] , O. Urbánek [-] (63. O. Broža [-] ) , P. Červinka [-] , T. Smolík [-] (78. L. Tulis [-] ) , P. Juračka [-] (85. M. Hanák [-] ) , T. Toufar [-] , F. Kudiovský [-]

TJ Sokol Kněžice
L. Kourek [-] - L. Zelenka [-] , J. Kříž [-] , P. Svoboda [-] , K. Indra [-] (54. P. Piša [-] ) - D. Krajcr [-] , D. Sobotka [-] , J. Uher [-] , D. Vlček [-] (82. O. Jurka [-] ) - F. Krupica [-] , J. Pejchal [-] -

ŽK: 17. T. Smolík , 37. M. Černý , 89. T. Toufar - 87. D. Sobotka . ČK: 87. F. Kudiovský .
Hráči zápasu: M. Černý , T. Toufar - J. Pejchal .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: KUBEŠ Petr - PŮLPÁN Ondřej, TOMÁŠEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.