Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 13:30

14.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hartvíkovice v souboji dvou posledních celků rozdrtili Křoví


0

V souboji dvou posledních týmů tabulky byly jednoznačně lepší domácí Hartvíkovice a svého soupeře výrazně porazili. Mužem utkání byl jednoznačně domácí Jakub Sýkora, který sám čtyři branky vstřelil a dalším dvěma asistoval.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali vedení 2:1

Hartvíkovice od začátku soupeře tlačili a vytvářeli si spoustu šancí, ovšem do vedení šli až ve 26. minutě, kdy akci Jakuba Sýkory doklepával do prázdné brány Martin Kopuletý. V 30. minutě zvyšoval na 2:0 Jakub Sýkora, který tečoval střelu Závišky mimo dosah hostujícího Sáry. Poté se domácí na chvíli uklidnili, čehož hosté využili a vypracovali si dvě velké příležitosti. Jednu z nich v 38. minutě přetavil v branku Martin Kalina a snížil tak na poločasových 2:1.

Domácí si zastříleli a vysoko zvítězili

Ihned po návratu na hřiště domácí uklidnil svým druhým gólem v zápase Jakub Sýkora. Po akci stejného hráče zvyšoval již na 4:1 v 61. minutě Martin Kopuletý, který střílel do prázdné branky. V 75. minutě šel sám na brankáře domácí Martin Kopuletý, ovšem jeho zakončení vyrazil hostující Zdeněk Sára pouze k jeho bratorovi Davidovi a ten upravil skóre na 5:1. V 79. minutě se prosadili i hosté, když po akci přes střed obrany domácích zamířil přesně Robin Roštinský - 5:2. Na toto snížení ihned odpověděl v tomto zápase nezastavitelný Jakub Sýkora, který přidal dvě slepené branky v 81. a 83. minutě. Jakub Sýkora v zápase vstřelil čtyři branky a další dvě připravil.

Souboj dvou posledních celků tabulky tedy jednoznačně ovládly domácí Hartvíkovice a přezimují třetí od konce. Hráči Křoví se díky prohře opět propadli na poslední místo tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Hartvíkovice
Luděk Hadraba - trenér: Jsem rád, že se nám poslední zápas podzimu povedla a odlepili jsme se ode dna tabulky. Mrzí mě jen řada neproměněných šancí, neboť jsme spálili jasné tutovky.




Sestavy


TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - V. Rous [-] (67. D. Outulný [-] ) , M. Sýkora [-] , M. Záviška [-] , M. Kafka [-] - D. Kopuletý [-] , M. Kopuletý [-] , M. Outulný [-] (79. M. Melkes [-] ) - M. Kopuletý [-] , M. Moczár [-] (72. J. Melkes [-] ) , J. Sýkora [-]

TJ Sokol Křoví
Z. Sára [-] - L. Koudelka [-] , M. Šustáček [-] (52. J. Maloň [-] ) , M. Domes [-] , P. Liška [-] , M. Kalina [-] , R. Roštinský [-] , P. Křístel [-] , L. Němec [-] , M. Němec [-] , J. Chlup [-]

ŽK: 33. J. Sýkora , 59. M. Sýkora - 76. R. Roštinský .
Hráči zápasu: M. Sýkora , J. Sýkora - M. Kalina .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: KARLÍK Ondřej - KOPŘIVA Miroslav, KALINA Oldřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.