Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 13:30

14.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dukovany jednoznačně přehrály Rapotice


0

Domácí Dukovany rozdrtili Rapotice 6:0 a díky třem bodům předskočili v tabulce Náměšť, která v posledním kole poze remizovala. Hráči Dukovan tedy přezimují na vedoucí příčce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí rozhodli během pěti minut

Jako první se do dobré příležitosti dostali hosté, ale jejich střela se mezi tři tyče domácí branky nevešla. V 7. minutě se osmělili také domácí a po akci Sedláčka s Černým zakončoval Železník těsně vedle levé tyče. V 12. minutě podlehl hostující brankář Laš rohový kop, ale Řezáč zamířil hlavou nad. Opět z rohu minul hlavou i Kunc v 19. minutě. V 30. minutě vyhrál domácí Černý hlavičkový souboj s hostujícím Opálkou, míče se chopil Marek Jašek, který všem utekl a podél vyběhnutého brankáře zamířil přesně - 1:0. V 34. minutě vybídl Černý Koníře, který si pohrál s obráncem Švarcem i brankářem Lašem a skóroval do prázdné branky - 2:0. Hned o minutu později domácí náskok navýšil Řezáč, který zužitkoval přihrávku Sedláčka a zamířil přesně ke vzdálenější tyči - 3:0.

Domácí rychle přidali další branky

Domácím výborně vyšel vstup do druhého poločasu a ve 47. minutě Sedláček zvýšil již na 4:0. Stejný hráč se radoval i v 50. minutě, kdy dostal míč za obranu hostí a nezaváhal - 5:0. Hosté reklamovali postavení mimo hru, ale hlavní rozhodčí po konzultaci se svým asistentem branku uznal. V 59. minutě se uvolnil v šestnáctce Černý, byl faulován, rozhodčí ponechal výhodu a Prokeš svojí střelou nechal vyniknout Laše v brance hostí. Poslední branka utkání přišla v 63. minutě, kdy se po kombinaci domácí zálohy dostal za obranu Řezáč, který obešel i gólmana Laše a zakončil do prázdné branky - 6:0.



Sestavy


SFK Dukovany 2001
J. Boreš [-] - M. Jašek [-] , M. Řezáč [-] (66. J. Železník [-] ) , J. Fojtášek [-] , J. Černý [-] , M. Fojtášek [-] (71. L. Pelán [-] ) , I. Koníř [-] , P. Sedláček [-] , Z. Prokeš [-] , J. Kunc [-] , M. Němec [-] (69. M. Křišťál [-] )

FC Rapotice
T. Laš [-] - M. Laš [-] , D. Slaný [-] , M. Sobotka [-] , L. Podpěra [-] (34. M. Pavlíček [-] ) , P. Matoušek [-] (59. M. Laš [-] ) , J. Dvořáček [-] , P. Císař [-] , P. Opálka [-] , M. Dobeš [-] , T. Švarc [-]

ŽK: 77. L. Pelán , 85. J. Kunc - 40. P. Matoušek , 49. P. Opálka , 65. M. Sobotka .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: ŠETEK Jiří - HRUBEŠ David, DVOŘÁK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.