Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2016 13:30

14.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velký Beranov udolal Třebelovice


Branky


3. R. Ganzwohl , 29. V. Molva , 50. R. Ganzwohl , 69. V. Molva , 72. R. Kittler - 19. M. Máca , 27. M. Máca , 34. J. Krula
0

Hráčům Velkého Beranova se v druhém poločase podařilo otočit skóre a porazili Třebelovice i ve druhém vzájemném utkání sezóny.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté odcházeli do kabin spokojenější

Na velmi podmáčeném terénu, na kterém to hráčům obou týmu klouzalo, se jako první dokázali prosadit domácí. Hned ve 3. minutě utkání poslal domácí do vedení Richard Ganzwohl - 1:0. Domácím se v první půli moc nedařilo a postupně přebírali otěže utkání hosté. V 19. minutě se prosadil Marek Máca a vyrovnal na 1:1. Stejný hráč se prosadil i v 27. minutě a otočit skóre ve prospěch hostů - 2:2. Na jeho druhou branku v utkání ovšem dokázal bleskurychle zareagovat Vít Molva a začínalo se opět od začátku - 2:2. První poločas byl velmi gólově plodný a nakonec to byli opět hosté, kteří se zásluhou Jana Kruly dostali do vedení - 2:3.

Domácí dokázali zápas otočit ve svůj prospěch

Domácí hráči se v kabině dokázali vyhecovat a do druhé půle šli s cílem otočit poslední podzimní zápas ve svůj prospěch. Velké oživení znamenal v týmu domácích střídající Adam Svoboda, který dokázal v 50. minutě přihrát na vyrovnávací branku Ganzwohlovi - 3:3. Rozuzlení utkání přišlo mezi 69. a 72. minutou. Dvěma slepenými góly domácí rozhodli o svém vítězství. Svoji druhou branku v zápase přidal Vít Molva a následně se prosadil i Rostislav Kittler. Domácí obrana již poté zápas zkušeně dotáhla do vítězného konce a nedala hostům šanci na zvrat v utkání.

I ve druhém vzájemném utkání loňských vítězů okresních přeborů byl tedy úspěšnější Velký Beranov, který přezimuje na pátém místě. Třebelovic se budou na jaře týkat boje o udržení v soutěži.



Ohlasy k zápasu



TJ Třebelovice
Marek Máca: Asi se budu opakovat, ale opět jsme nezachytili začátek utkání, jako je tomu zvykem celý podzim. Po obdržené brance jsme soupeře zatlačili a zaslouženě otočili poločasové skóre v náš prospěch. Bohužel přišla druhá půle a ta "naše stále stejná písnička". Domácím jsme doslova namazali na 3 branky a ti se tak mohli radovat z tříbodového zisku. Nyní nás čeká dvouměsíční volno. Pokusíme se posílit kádr především směrem dozadu, odmakat přípravu a věřím a udělat maximum pro záchranu, což v našich silách určitě je.



Sestavy


TJ Velký Beranov 1975
M. Havlín [-] - P. Kittler [-] , J. Štumar [-] , F. Molva [-] , P. Tomášek [-] , F. Smejkal [-] - R. Kittler [-] , J. Pokorný [-] - V. Molva [-] (88. M. Vrtal [-] ) , M. Neshyba [-] (46. A. Svoboda [-] ) , R. Ganzwohl [-] (89. A. Vrtal [-] )

TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - M. Máca [-] , J. Krula [-] , K. Kapko [-] , J. Jurka [-] , P. Sedlák [-] , P. Sedlák [-] , M. Kabelka [-] , V. Kotačka [-] , J. Čurda [-] , D. Janíček [-]

ŽK: 51. P. Kittler , 62. V. Molva , 82. F. Molva , 86. R. Kittler - 55. M. Kabelka , 87. M. Máca .
Hráči zápasu: A. Svoboda , R. Ganzwohl , V. Molva - M. Máca .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KOLÁŘ Jan - FRIDRICHOVSKÝ Miroslav, NECHVÁTAL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.