EXPERT TIP - 7.kolo Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2016-2017

Datum kola: 1.10.2016

0

Experte 7. kola se stává Ondřej Tůma z Pyšele.




Ondřej Tůma

S fotbalem jsem začal v rodném Pyšele, kde jsem hrál do starších žáků. Po té jsem odehrál nějaký rok v  HFK Třebíč. Odtud jsem putoval kariérně do Budišova, kde jsem hrál se super partou asi 4 roky. Fotbalu se nyní nemohu věnovat na plno, kvůli pracovní vytíženosti. Momentálně kopu za  Pyšel, kde je super parta, v kabině super atmosféra. Letos se nám daří- nadmíru spokojenost.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 8 - 50 - 42 %
Komentář experta:

Valeč hraje doma dobrý fotbal a je vždy těžké být tam hostem. Koněšín si v minulém kole spravil chuť, když vstřelil 5 branek. Tento zápas bude vyrovnaný, ale více věřím hostům.

Tip experta: 1 92 - 0 - 8 %
Komentář experta:

V tomto zápase je jasný favorit domácí tým Třebenic. V posledních kolech se rozehráli a sbírají body. Rouchovany lepší soupeře umí potrápit, ale v sezóně ještě nevyhráli. Třebenice si doma body vystřílí větším počtem branek a zvítězí.

Tip experta: 2 17 - 8 - 75 %
Komentář experta:

Smrk je velmi nepříjemný soupeř pro každého. Mají spoustu dobrých hráčů, ale i když hrají vyrovnaný fotbal nedokážou zápas dotáhnout do vítězného konce. Březník je v dobré formě. Po minulém kole, kdy porazil doma Rudíkov potvrdí svoji formu a ve Smrku zvítězí.

Tip experta: 1 50 - 33 - 17 %
Komentář experta:

Pyšel letos ještě neprohrál a v týmu panuje dobrá nálada. Suveréně vedou tabulku. Útočníkům se daří střelecky. Budišov má v letošní sezóně dobrý kádr, proto do Pyšela přijede s cílem získat alespoň nějaké body. I když je pro Pyšel tým z Budišova jeden z nejtěžších soupeřů v soutěži a zápas bude velmi vyrovnaný, domácí na svém hřišti vyhrají.

Tip experta: 0 41 - 42 - 17 %
Komentář experta:

Rapoticím se v letošní sezóně nedaří. Podávají nevyrovnané výkony a proto jsou ve spodní části tabulky. Radkovice mají sezónu docela slušně rozehranou. Navíc mají rychlého Pekárka, který dát gól umí. Zápas bude vyrovnaný, oba týmy získají pouze jeden bod. c

Tip experta: 1 75 - 8 - 17 %
Komentář experta:

Od Rudíkova se v této sezóně po sestupu čekalo více. Drží se uprostřed tabulky, střelecky se jim nedaří. U Hrotovic je otázka, zda nastoupí někteří hráči z "A"- týmu. V tomto zápase se přece jenom přikláním k výhře domácích.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Martin Skryja 4
2. Lukáš Mikyska 4
3. Ondřej Tůma 3
4. Karel Horký 3
5. Tomáš Man 3
6. Petr Žák 3
7. Míra Furiš 2
8. Jirka Musil 2
9. Tomáš Laš 2
10. Petr Zahradníček 2
11. Radim Adam 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.