Jediná branka rozhodla o výhře Valče


Branky


0

Valeč si po dvoutýdenní hrací pauze vybojovala výhru proti Koněšínu, přes který se posunula i v průběžné tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se diváci branky nedočkali

V 8. kole přivítali domácí tradičního soupeře z Koněšína. Utkání s tímto soupeřem bývají vyrovnané a znovu to dnešní utkání potvrdilo. Domácí po minulém volném víkendu nastoupili s chutí a odhodláním soupeře porazit a neinkasovat jako první co se již stalo skoro pravidlem. První poločas probíhal za optické převahy domácích, častěji drželi míč, ale šance se rodily těžce. Za zmínku stojí přímý kop Jana Siroty z 11.minuty, který jen těsně minul pravou tyč zkamenělého brankáře hostů a hezká akce z 32.minuty, kterou tváří tvář brankáři hostí nezakončil kanonýr Martin Ludvík. Naopak největší šanci hostů zakončoval domácí obránce kdy centr hostů špičkou kopačky ve skluzu zakončil málem do domácí branky.

Ondřej Kopuletý rozhodl o domácí výhře

Obraz hry se nezměnil ani po změně stran domácí vytrvale dobývali leč neúspěšně hostující obranu a hosté se snažili hrozit z brejků. Jediná branka zápasu nakonec znamenající tři body pro domácí padla v 58. minutě, kdy po přímém kopu Jana Siroty a následném závaru ve vápně dorazil míč do sítě opravdu sváteční střelec Ondřej Kopuletý - 1:0.Domácí se snažili hrát dál aktivně a velkou šanci nevyužil v 76. minutě Jan Sirota a málem se potvrdilo pravidlo nedáš- dostaneš, kdy hned z protiůtoku předvedl zákrok zápasu brankář domácích Zdeněk Macek kdy reflexivně vyrazil teč domácího obránce po centru hostí. V 80.minutě vytáhl nad břevno hostující brankář přímý kop Jana Siroty, ale to už hosté přitlačili domácí před velké vápno a v 82. minutě musel vytáhnout další výborný zákrok brankář Macek kdy vyrážel pohotovou střelu hostí nad břevno. Ve zbytku zápasu se domácí již ubránili a nepustili hosty do žádné velké šance a mohli spolu s fanoušky oslavit těžce vybojované vítězství.



Ohlasy k zápasu


SK Valeč
Macek Pavel, trenér: Sice jsme měli po celé utkání optickou převahu, ale šance, kterých moc nebylo jsme neproměnili. Naopak ve druhé půli nás podržel brankář Macek. Hráčům musím poděkovat za bojovnost, což nám vyneslo šťastné tři body s nebezpečným soupeřem. což nám vyneslo šťastné tři body s nebezpečným soupeřem.

TJ Koněšín
Špaček Lukáš, trenér: Na nerovném povrchu to byl dnes spíše vyrovnaný boj se šťastným koncem pro domácí. Nám se nepodařilo proměnit vytvořené šance hlavně díky dobrým zákrokům Zdeňka Macka. Ze zápasu si odnáším spokojenost s nasazením hráčů.



Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŠIMEK Milan - KÁRNÍK Jiří (N), MUSIL Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.