1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2024 10:15

21.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Studenec si přivezl důležitou výhru z Litohoře


Branky


18

Souboj dvou týmů z konce tabulky byl úspěšnější hostující tým ze Studence, který rozhodl o své výhře gólem pět minut před koncem

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Utkání o předpospední místo začalo jak již tradičně domácím tlakem, kdy se hosté nedostali v prvních 20. minutách za půlku hřiště domácích. V 15. minutě měl tutovku po centru Pintera domácí Finda ale golman hostí jej zneškodnil. A tak hosté z ojedinělé akci ve 24. minutě po zaváhání domácí obrany udeřili a dostali se zásluhou Rudolfa Turoně do vedení 0:1. Domácí pokračovali v neustálém tlaku a výsledkem bylo vyrovnání  Tomášem Kosmákem , který po pasu Obrdlíka nechytatelně vyrovnal na 1:1. Druhý poločas tak určitě sliboval dramatickou podívanou.

Hosté rozhodli o své výhře v závěru zápasu

Do druhé půle vstoupili hosté aktivněji a mohli zvýšit v 47.  minutě na 2:1, ovšem domácí Kapinus tutovku hostí zneškodnil. Poté v 51. minutě zahrávali domácí rohový kop a ze závaru před hostující brankou trefil Kostka pouze tyč. Když už se zdálo, že utkání skončí nerozhodně, tak hosté udeřili z rohového kopu, který neměli rozehrávat a přímo z něj trefil vítězství hostů Jan Strnad a hosté si tak odvezli důležitou výhru a navázali tak na minulé kolo, když na vlastním hřišti porazili v Čáslavice. Černý Petr tak momentálně drží nováček soutěže z litohoře, ale zbytek sezóny slibuje jistě ještě napínavý souboj o záchranu. Již v příštím kole čeká Litohoř další zápas s týmem bojujícího záchranu, kterými jsou Dukovany B.



Ohlasy k zápasu


TJ Litohoř
Šafrata Marek, trenér: Dnes jsme byli lepším týmem, ovšem body berou hosté, kteří chytře čekali na naše chyby.




Sestavy


TJ Litohoř
Z. Kapinus [-] - J. Okoš [-] (62. T. Kašík [-] ) , P. Obrdlík [-] , R. Finda [-] , K. Svoboda [-] , D. Puchnar [-] , L. Dolanský [-] (62. V. Polický [-] ) , O. Kostka [-] , T. Kosmák [-] , P. Šindelář [-] , J. Pintér [-] (80. D. Raab [-] )

TJ Sokol Studenec
P. Rousek [-] - L. Matějek [-] (78. A. Štěpánek [-] ) , F. Horký [-] , T. Suchánek [-] , O. Urban [-] (17. F. Hájek [-] ) , F. Komárek [-] , K. Mrňa [-] , J. Holoubek [-] , J. Strnad [-] , V. Kučerňák [-] , R. Turoň [-]

ŽK: 80. T. Kosmák , 90. M. Šafrata - 70. K. Mrňa .
Hráči zápasu: K. Svoboda - R. Turoň .
Počet diváků: 82. Rozhodčí: SEDLÁK Pavel - DĚDEK Jiří, TUROŇ Rudolf.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Štěpán Dvořák
Tip experta: výhra domácích

Důležitý zápas v cestě za záchranou soutěže. Tuším domácí vítězství.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích