V Rapoticích B se body dělily


Branky


0

Fotbalisté Radkovic zachrańovali deset minut před koncem remízu na hřišti Rapotic B

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle branku nepřinesla

Utkání sousedů v tabulce začalo oboustranně opatrně. Hra se odvíjela především mezi vápny a na výraznější šanci se dlouho čekalo. Domácí se snažili kontrolovat hru ale Radkovice zlobily rychlými protiútoky a hned ve dvou situacích domácí podržel svými zákroky brankář Sobotka.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Ve druhé půli se obraz hry změnil, hrálo se nahoru dolů a přibylo šanci na obou stranách, avšak do vedení se dostali domácí hráči. V 61. minutě rozhodčí Kuba odpískal faul zhruba třicet metrů od Štolzovy branky. Situace pohotově využil domácí Milan Laš a překvapivou střelou nachytal hostujícího brankáře -1:0. Po tomto momentu Radkovice ještě více otevřely hru, z čehož vyplývaly dobré příležitosti rapotické rezervy. Klíčová situace přišla v 77. minutě, kdy domácí postupovali tři na kapitána Hloucha. Tomáš Laš vybídl rychlou přízemní přihrávkou k zakončení bratra Milana, avšak jeho střelu Štolz vyrazil. Poslední minuty příliš neodpovídaly tomu, že hosté chtějí dohnat výsledkové manko. Hra byla rozkouskovaná a odehrávala se spíše na polovině hostí. Šok pro domácí přišel v 81. minutě, kdy Radkovice zahrávaly aut v pravém dolním rohu hřiště v blízkosti pokutového území. K míči se dostal Zahradník a v tísni propálil vše, co mu stálo v cestě -1:1. Vyrovnání si však příliš neužil, neboť si při zakončení poranil kotník a byl odvezen do nemocnice. Po delším přerušení se už ani jeden tým nedostal do žádné větší šance a utkání tak skončilo zaslouženou dělbou bodů.



Ohlasy k zápasu


FC Rapotice B
Strašák Radim, trenér: Utkání proti Radkovicím jsme chtěli zvládnout za tři body. Hrál se vyrovnaný fotbal s šancemi na obou stranách. Do vedení jsme se dostali díky pohotovosti Milana Laše, který rychle rozehrál volný přímý kop. Chleba se lámal v 77. minutě, kdy Milan Laš sám před brankářem neuspěl. Trest přišel chvíli před koncem, kdy jsme nepokryli aut hostů, ze kterého vzešlo srovnání. Závěr zápasu jsme si měli pohlídat, bohužel jsme se dopustili triviální chyby při bránění.

SK Radkovice
Svoboda Martin, trenér: V dost oslabené sestavě bez pěti hráčů základní sestavy jsme zachránili bod. Chci poděkovat hráčům za bojovnost. Hlavně ve druhé půli.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: KUBA Lukáš - NEUMANN Jaroslav, DOBROVOLNÝ Raimund (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.