EXPERT TIP - 20.kolo Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023

Datum kola: 30.4.2023

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.

 

Expertem je Pavel Kolár z Budišovic.




Pavel Kolár

Expertem je Pavel Kolár z Budišovic. Je tom ostřílený hráč okresního přeboru. Prošel týmy Vřesina, Pustá Polom B a Budišovice. Jak bude v tipech úspěšný uvidíme už v neděli. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 9 - 18 - 73 %
Komentář experta:

Myslím, že Jakartovice potvrdí výborný vstup do jarní části okresního přeboru a v pohodě si pohlídají tento zápas. Sice Březová doma hrát umí, ale v tom zápase více věřím týmu z Jakartovic.

Tip experta: 1 91 - 0 - 9 %
Komentář experta:

Těškovice tady vidím jako favorita utkání, Chuchelná se sice bude snažit urvat, jelikož je namočená do sestupových vod, ale výhodou domácích bude jejich hřiště. A vzhledem k výsledkům Chuchelné v jarní části se přikláním k výhře domácích.

Tip experta: 0 46 - 27 - 27 %
Komentář experta:

Tady bych si troufnul říct, že doslova urve Štítina bod, oba celky mají nevyrovnané výsledky. Čímž bych řekl, že remíza by tady byla spravedlivá.

Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Tady asi není moc o čem se rozepisovat, Stěbořice jsou v okrese ostřílený tým a hlavně mají každým rokem postupové ambice, což znamená, že výhra je v tomto zapase povinností.

Tip experta: 1 90 - 10 - 0 %
Komentář experta:

Litultovice jsou obrovskými favority utkání. Nasvědčuje tomu i postavení v tabulce. Ne že bych chtěl Hosty nějak podcenit, ale domácí si utkání pohlídají a zvítězí.

Tip experta: 0 0 - 9 - 91 %
Komentář experta:

Tady se ukáže, jestli Budišovice ještě najdou sílu udělat nějaký postup v tabulce o něco výš a zkrátit bodové manko na své soupeře. Bude to víceméně bojovný zapas. Bylo by super, kdyby ještě domácí zamíchali kartami dolní části tabulky.

Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Vřesina zaváhala na jaře v jediném zápase, ale po překvapivé prohře v prvním zápase po zimní přestávce pokračuje ve spanilé jízdě za postupem do vyšší soutěže. Klukům bych to přál a věřím, že se jim to podaří. Takže tady to vidím tak, že bohužel domácí vyjdou v tomto zápase bodově naprázdno a hosté si odvezou další ze 3 BODŮ.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Lukaš Postulka 4
2. David Řehulka 4
3. Vladan Ležák 4
4. Martin Vitásek 3
5. Michal Jamnický 3
6. Jiří Klik 3
7. Tomáš Šenk 3
8. David Obrusník 3
9. Karel Balcar 3
10. Kristián Fojtík 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.