Soupeři si body rozdělili


Branky


11

Štítina po poločase vedla. Ve druhém Vávrovice srovnaly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štítina vedla o jednu branku

Vávrovice si pozvaly ke svému sobotnímu utkání mužstvo ze Štítiny. Do první šance zápasu se dostala domácí družina, když Jakub Lichovník přesprintoval celé hřiště a nahrál Kozákovi, kterého vychytal brankář Martin Vitásek. Ve 25. minutě zahrával hostující Těžký rohový kop, hlavičku Majewského vyrazil brankář Tesař a Grigarčík míč pohodlně poslal do sítě – 0:1. Vávrovice mohly vyrovnat za tři minuty, když se do tisíciprocentní šance dostal Jakub Lichovník, který střílel do prázdné branky, ale v poslední chvíli tam skočil hostující obránce, který míč vyškrábl. Po půlhodině dokonce dostaly Vávrovice po nahrávce Jakuba Lichovníka a střele Chryczyka míč do sítě, ale branka nebyla pro ofsajd uznaná. V dalším průběhu prvního poločasu se už nic významného nestalo. 

Vávrovice vyrovnaly

Začátek druhého poločasu začala obě mužstva opatrně. Vávrovicím se podařilo srovnat v 57. minutě, když si Jakub Lichovník udělal hostujícího zadáka a obstřelil brankáře Martina Vitáska – 1:1. Za tři minuty mohla jít Štítina do vedení, ale Kaštovský nedopravil do sítě nahrávku Marka Vitáska. Dvacet minut před koncem nastřelil Marek Vitásek po rohovém kopu břevno domácí branky. V závěrečné dvacetiminutovce Vávrovice hosty zatlačily. Deset minut před konce,m obstřelil Václav Pchálek brankáře Martina Vitáska, ale míč se zastavil pouze na tyči. Polsední šanci měl za tři minuty Jan Lichovník, který si obehrál hostujícího obránce, ale pak mu míč v poslední chvíli vypíchl jiný obránce. V závěru sice Vávrovice dále tlačily, ale do výraznější šance se už nedostaly.

 

Vávrovice jedou příští kolo do Vřesiny. Štítina bude hostit Litultovice.



Ohlasy k zápasu


FK NOVA Vávrovice
Tomáš Matoušek (trenér): Chyběli nám tři hráči základní sestavy. Museli jsme to doplnit dorostenci. Po poločase jsme prohrávali, ale ve druhém jsme vyrovnali. Na konci jsme je zatlačili. Podle mě jsme dva body ztratili.

TJ Tatran Štítina
Martin Vitásek (brankář): Remízu bereme všemi deseti. Vedli jsme sice 1:0, ale domácí měli plno střel, dali tyčku. Remíza považuji za spravedlivou na obě strany.



Sestavy



TJ Tatran Štítina
M. Vitásek [-] - T. Těžký [-] , J. Gattnar [-] , M. Kaštovský [10.0] (85. V. Tomáško [-] ) , T. Halška [-] , M. Vitásek [-] , O. Kurka [-] (65. L. Bartusek [-] ) , R. Grigarčík [-] , V. Trušina [-] , J. Majewski [-] , P. Kunczik [-]

ŽK: 89. M. Klein - 56. J. Gattnar .
Hráči zápasu: T. Štencel , O. Halátek , O. Tesař - M. Kaštovský .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: RUČKA Jakub - ULRICH Josef, SEDLÁČEK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Pavel Kolár
Tip experta: remíza

Tady bych si troufnul říct, že doslova urve Štítina bod, oba celky mají nevyrovnané výsledky. Čímž bych řekl, že remíza by tady byla spravedlivá.