Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 16:00

20.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stěbořice daly podruhé osm branek


11

Hosté si porci osmi branek rozdělili rovnoměrně do obou poločasů a zcela zaslouženě vyhráli. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stěbořice vedly o čtyři branky

Budišov v sobotním zápase hostil mužstvo ze Stěbořic. Hosté byli od první minuty jasně lepším týmem a postupně navyšovali skóre zápasu. Domácí se za celý zápas nedokázali dostat do žádné pořadné šance. Hosté začali pěkně zhurta a už v páté minutě odcentroval Jamnický míč na Martina Dietricha, který pohodlně skóroval – 0:1. Za dvě minuty Šindelář přesně namazal Veřmířovskému, který neměl problém dopravit balon do sítě – 0:2. Po dvaceti minutách hry si centr Gracy zpracoval Šimon a zkušeně nohou pokořil Maláka – 0:3. Ve 32. minutě si centr Jamnického srazil do vlastní sítě domácí hráč – 0:4. Další šance zazdili Veřmířovský a Martin Dietrich. 

Stěbořice náskok navýšily

Druhý poločas pokračoval v podobné duchu jako ten první. Hned ze startu druhého poločasu propadl rohový kop Gracy k Františku Kramnému, který dopravil balon do prázdné branky – 0:5. V 50. minutě unikl po straně Veřmířovský a nahrávkou pod sebe našel Martina Dietricha, který už věděl, kam má míč dopravit – 0:6. Po hodině hry se Martin Dietrich změnil v nahrávače a Jamnický vstřelil svůj druhý gól v zápase – 0:7. Další příležitosti měli opět Veřmířovský, Martin Dietrich a Jamnický. Čtyři minuty před koncem zápasu prošel Veřmířovský jako nůž máslem domácí obranou a Malák musel poosmé lovit míč ze sítě – 0:8.

 

V příštím kole jede Budišov do Těškovic. Stěbořice zajíždějí do Jakartovic. 



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou B
Miroslav Týn (trenér): Naše mladé mužstvo dělalo individuální chyby. Nedostupovali jsme jejich hráče, nechali jsme je kombinovat. Žádnou šanci jsme neměli, jen nějaké pološance, ale chyběla tomu finální přihrávka. Stěbořice byly daleko lepší, vyhrály zaslouženě, a já mu k výhře blahopřeji.

TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): Soupeř se mi zdal odevzdaný. Nám vyšel začátek zápasu, kdy jsme hned v sedmé minutě vedli 2:0. Pak už to byl jednoznačný zápas a naše jednoznačná výhra.



Sestavy


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou B
M. Malák [-] - S. Haluška [-] , K. Kašpárek [-] , D. Huťa [-] , Č. Veselka [-] , D. Anděl [-] , E. Machala [-] (46. J. Oleják [-] ) , J. Lasák [-] (46. F. Honeš [-] ) , M. Týn [-] (4. J. Holub [-] ) , Z. Ondrušík [-] , D. Indrák [-]

TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] (57. D. Kachtík [-] ) - J. Šindelář [-] (82. O. Šumbera [-] ) , M. Šeuer [-] (60. J. Raschka [-] ) , M. Šimon [-] , M. Dietrich [-] , L. Veřmiřovský [-] , M. Jamnický [-] , M. Paleta [-] , M. Fiedler [-] (75. V. Konečný [-] ) , F. Kramný [-] , V. Graca [-]

Hráči zápasu: M. Jamnický , L. Veřmiřovský , M. Dietrich .
Počet diváků: 77. Rozhodčí: LUDVÍK Radim - BUKOVSKÝ Josef, JAMNICKÝ Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Pavel Kolár
Tip experta: výhra hostů

Tady asi není moc o čem se rozepisovat, Stěbořice jsou v okrese ostřílený tým a hlavně mají každým rokem postupové ambice, což znamená, že výhra je v tomto zapase povinností.