Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2023 16:00

20.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žimrovice daly šestku Budišovicím


Branky


11

Žimrovice po půli vedly o dvě branky. Ve druhém poločase ještě vedení navýšily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žimrovice vedly o dvě branky

Budišovice v nedělí přivítaly na svém trávníku mužstvo z Žimrovic. Hned odpočátku na hřišti dominovalo mužstvo ze Žimrovic. Žimrovice se dostaly do vedení hned v šesté minutě, když roh Fajkuse poslal na přední tyči do branky hlavou David Hertel – 0:1. Ve 33. minutě po centru Jakuba Černého David Hertel míč špatně trefil, ale ten doputoval k Fajkusovi, který se zblízka nemýlil – 0:2. Další hostující šance neproměnil kanonýr David Hertel. Domácí se pak hodně zlobili, když byl ve vápně faulován Filip Kotala a rozhodčí vytáhl situaci před vápno. Poločas tak skončil dvoubrankovým vedením hostů. 

Žimrovice výhru pojistily

Ve druhém poločase se obrázek hry na trávníku vůbec nezměnil. Hned po přestávce prostrčil Jakub Černý míč mezi dvěma obránci na Hrbáče, který poslal míč na zadní tyč – 0:3. V 52. minutě si domácí hráč Kubánek udělal dva hráče a nekompromisně zavěsil pod víko – 1:3. Za čtrnáct minut byl na kraji šestnáctky faulován Jakub Černý a penaltu umístil přesně k tyči Fajkus – 1:4. Čtvrthodinu před koncem dostal dlouhý balon David Hertel, který si obhodil obránce a prostřelil brankáře Ploháka – 1:5. Střídající Strouhal pak zahodil dvě velké šance. Jednou trefil brankáře Ploháka. Podruhé pak nastřelil hostujícího protihráče. V samém závěru byl faulován před vápnem hostující Dušek. Fajkus si všiml, že si brankář Plohák špatně postavil zeď a mazácky poslal míč kolem ní po zemi nechytatelně k tyči. – 1:6.

 

Budišovice jedou příští kolo do Dolních Životic. Žimrovice budou hostit Březovou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Budišovice
Jaromír Zima st. (trenér): Výsledek odpovídá dění na hřišti. Zatím nás všichni kromě Budišova přehrávají.

TJ Žimrovice
Radek Kříž (trenér): Mylsím, že jsme byli po celý zápas lepším týmem. Jenj jsme si to zbytečně zkomplikovali, když soupeř snížil na 1:3. Pak jsme ale dali ještě další tři branky a bylo to jasné. To jsme ještě spoustu šancí nedali.



Sestavy


TJ Sokol Budišovice
D. Plohák [-] - A. Mikovský [-] , D. Carbol [-] , P. Kolár [-] (46. J. Ondra [-] ) , R. Kubánek [-] (78. D. Kubala [-] ) - J. Kotala [-] , D. Lupinski [-] (46. T. Znášik [-] ) , O. Gelnar [-] - J. Zima [-] , F. Kotala [-] , T. Znášik [-]

TJ Žimrovice
D. Šehovič [-] - D. Hertel [-] (80. A. Dušek [-] ) , F. Paláček [-] , L. Fajkus [-] , R. Hrbáč [-] , J. Ondřej [-] , M. Režnar [-] (56. M. Strouhal [-] ) , J. Černý [-] (82. D. Lakomý [-] ) , O. Černý [-] , J. Lukačovič [-] , J. Hertel [-]

ŽK: 41. P. Kolár , 47. A. Mikovský , 57. T. Znášik , 67. J. Kotala - 72. J. Černý .
Hráči zápasu: D. Plohák - L. Fajkus .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PINČEK Milan - BUKOVSKÝ Josef, HALFAR Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Pavel Kolár
Tip experta: remíza

Tady se ukáže, jestli Budišovice ještě najdou sílu udělat nějaký postup v tabulce o něco výš a zkrátit bodové manko na své soupeře. Bude to víceméně bojovný zapas. Bylo by super, kdyby ještě domácí zamíchali kartami dolní části tabulky.