EXPERT TIP - 4.kolo Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017

Datum kola: 28.8.2016

0

Ve víkendovém kole áčkové skupiny I. A třídy se znovu bude na co koukat. Za nejatraktivnější střetnutí lze bezesporu považovat sobotní zápas mezi Chlebičovem a Kravařemi. Spousta fanoušků se chystá i na utkání Štěpánkovic s Vítkovem a Bolatic proti Oldřišovu. Velice ofenzivní podívaná by mohla být k vidění v Darkovičkách, kam dorazí Jakubčovice. Na domácím stadionu už potřebují zabrat fotbalisté Štítiny, kteří přivítají podobně tápající Bohuslavice. O pozici černého koně soutěže se pak budou přetahovat Stará Bělá s Ludgeřovicemi. V programu dále nalezneme duel mezi Krásnými Loučkami a Mokrými Lazci.  




Petr Hlaváček

Jako experta dalšího kola I. A třídy jsme oslovili štítinskou oporu Petra Hlaváčka, který většinou nastupuje v pozici brankáře, ale v loňské sezoně se několikrát objevil i na hrotu. O jeho útočných choutkách jasně svědčí fantastický gól, který vstřelil před necelým týdnem Vítkovu, když z dlouhého nákopu překonal svého konkurenta Snášela. V tomto utkání si bohužel poranil lýtko, takže teď o víkendu zůstane pouze v civilu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 0 25 - 42 - 33 %
Komentář experta:

Hodně zajímavé utkání. Chlebičov dobře posílil a daří se mu, Kravaře získaly opravdu velkou posilu díky angažování Hanuse. Dle mého bude padat hodně gólů a zápas skončí remízou.

Tip experta: 2 50 - 8 - 42 %
Komentář experta:

O Staré Bělé nevím vůbec nic, snad jen to, že postoupila na poslední chvíli. Ludgeřovice jsou hodně silné směrem dopředu a mají ve svém středu hodně šikovných hráčů.

Tip experta: 1 75 - 17 - 8 %
Komentář experta:

Bohuslavicím máme co vracet, v minulé sezoně u nás vyhrály s neuvěřitelným štěstím. Naše mužstvo posílilo o takové borce jako Režnar nebo Švacha, takže pevně věřím, že vyhrajeme i přes dosti velkou marodku jiných opor. :-)

Tip experta: 0 41 - 42 - 17 %
Komentář experta:

Krásné Loučky byly na jaře tragické, letos to s nimi vypadá lépe. Mokré Lazce stejně jako my ze Štítiny ještě nebodovaly a já věřím, že v Loučkách vybojují remízu.

Tip experta: 0 25 - 42 - 33 %
Komentář experta:

Štěpánkovice jako nováček budou chtít na svém hřišti uspět. Vítkov má dobré mužstvo, i když podle mého názoru slabší než minulý rok. Za mě remíza.

Tip experta: 0 58 - 25 - 17 %
Komentář experta:

Oldřišov by v Bolaticích mohl urvat bod, i když to bude mít hodně těžké. Bolatice každým rokem dokazují, že jsou na špici právem. S Oldřišovem je to jako na houpačce, dokážeš porazit kohokoli, ale od každého také dostat pěknou nálož. Přeji Oldřišovu, ale dle mého zápas skončí remízou.

Tip experta: 2 67 - 0 - 33 %
Komentář experta:

Darkovičky nemám rád a přeji Jakubčovicím, které dle mého předváděly minulý rok nejlepší fotbal. Slyšel jsem, že jejich kádr doznal změn, myslím si však, že toto utkání zvládnou a vyhrají.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Jakub Hradil 4
2. Marek Havlíček 4
3. Lukáš Tkačík 3
4. Klára Cieslarová 3
5. Daniel Kožík 3
6. Jakub Kolenko 3
7. Ondřej Pytlík 2
8. Michal Pěntka 2
9. Jiří Gerlich 2
10. Adam Korbel 1
11. Marek Kulaviak 0
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.