2:1
(2:0)
58. M. Hanus
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 15:00

4.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlebičov nadále suverénní


Branky


0

Chlebičov nadále zůstává bez ztráty kytičky. O své výhře nad Kravařemi rozhodl už v prvním dějství. Kravaře už jen snížily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V Chlebičově proběhl šlágr víkendového kola I. A třídy, když tam dorazily ambiciózní Kravaře. Domácí se od začátku soustředili na pečlivou defenzivu, ze které se snažili podnikat rychlé brejky. Hosté naopak mnohem častěji drželi balon.

 

Počáteční oťukávanou rázně uťala 10. minuta. Chlebičovský Radek si všiml nastartovaného Řehulky, který pak uháněl zcela sám na brankáře Šupolu a zkušeně poslal míč ke vzdálenější tyči - 1:0.

 

Kravaře odpověděly nebezpečným centrem Seiberta na bombera Hanuse, ale domácí defenziva si poradila. Na opačné straně se po rohu Villascheka odrazil balon k Haasovi a ten o chloupek minul kravařskou klec. Ve 28. minutě si Řehulka zopakoval gólovou radost, když si tentokrát naběhl na nezištný pas Hollesche a lišácky přehodil bezmocného Šupolu – 2:0.

 

O chvíli později rozehrál Haas chytře standardku, ale Radek pálil těsně vedle. A když těsně před přestávkou zazdil tutovku Hollesch, tak zněl poločasový stav 2:0. 

 

 

Kravaře zdramatizovaly utkání v 58. minutě. Lavrovič se postavil k trestňáku a na zadní tyči úřadoval veterán Hanus – 2:1. Vyrovnání ovšem na pořadu dne nebylo. Kromě hlavičky Žídka už se hosté k ničemu kloudnému nepropracovali.

 

Chlebičov vystrčil růžky při drzém průniku Eleka a přímáku Haase, jenže na výsledku se nic nezměnilo. Svěřenci trenéra Axmanna se nadále pyšní stoprocentní bodovou bilancí a naprosto zaslouženě vévodí tabulce.  



Ohlasy k zápasu


SK Viktorie Chlebičov
Vilém Axmann, trenér Chlebičova: Myslím si, že jsme vyhráli zaslouženě. V prvním poločase jsme podali výborný výkon, když jsme si vypracovali čtyři tutovky a vstřelili jsme dva góly. Po přestávce soupeř snížil, nám trošku odcházely síly a vázla nám přechodová fáze, ale tlak Kravař už nepřinesl žádnou šanci.

Městský FK Kravaře
Karel Štěpán, trenér Kravař: První poločas jsme znovu prospali a tentokrát už jsme dvoubrankové manko nestáhli. Obdrželi jsme strašně laciné góly, když v obou případech zaspali stopeři. Sice jsme většinu času drželi míč na našich kopačkách, ale náš tlak byl hodně jalový. Vlastně jsme skoro nevystřelili na branku.



Sestavy


SK Viktorie Chlebičov
C. Josefus [-] - F. Linda [-] , J. Majewski [-] , L. Černín [-] , L. Villaschek [-] - J. Hollesch [-] (77. M. Sedláček [-] ) , L. Gabaj [-] (87. V. Sýkora [-] ) , M. Dzierža [-] (89. T. Levák [-] ) , O. Haas [-] - J. Radek [-] - D. Řehulka [-] (64. M. Elek [-] )

Městský FK Kravaře
R. Šupola [-] - J. Kučerák [-] , M. Sabo [-] , V. Klösel [-] , D. Peterek [-] (76. M. Pavelek [-] ) - V. Koneczný [-] , M. Žídek [-] , S. Lavrovič [-] (78. V. Trušina [-] ) , E. Peterek [-] (67. J. Jaroš [-] ) - M. Hanus [-] , T. Seibert [-]

ŽK: 30. R. Šupola , 56. J. Kučerák , 70. M. Žídek .
Hráči zápasu: F. Linda , D. Řehulka .
Počet diváků: 217. Rozhodčí: VIŠŇOVSKÝ Zdeněk - ŠPIČÁK Zbyněk, BYRTUS Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.